LG G Watch R Ekim’de Satışa Sunulacak

LG G Watch R Ekimde Satışa Sunulacak

Geçtiğimiz ay düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılan LG G Watch R’ın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sisteminin çıkış cihazları arasında yer alan LG G Watch ile akıllı saat alanına giriş yapan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, bu alandaki çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Yuvarlık ekranıyla dikkat çeken Moto 360’a rakip olması beklenen yeni akıllı saati LG G Watch R‘ı geçtiğimiz ay Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtan LG Electronics, yeni akıllı saatini bu ay içerisinde satışa sunacak.

LG_G_Watch_R

LG Electronics’in ilk akıllı saatinde de olduğu gibi Android Wear işletim sistemini kullanacak olan LG G Watch R için meraklı bekleyiş devam ederken, akıllı saatin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında önemli bilgiler gün yüzüne çıktı. Akıllı saat pazarında şu ana kadar nadir görülen yuvarlak ekranıyla dikkat çeken LG G Watch R‘ın 14 Ekim’de Güney Kore’de satışa sunulacağı ve kısa bir süre sonra da diğer bölgelere taşınacağı belirtiliyor. LG G Watch’a göre biraz daha pahalı olması beklenen yeni akıllı saatin Güney Kore’deki fiyatının 330 dolar olacağı söyleniyor.

Google Cyanogen’i Satın Almak İçin Uğraşmış