LG G Watch R Çıkış Tarihi Belli Oldu

LG G Watch R Çıkış Tarihi Belli Oldu

LG Electronics’in geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttığı, Android Wear işletim sistemli yeni akıllı saati LG G Watch R’ın çıkış tarihi belli oldu.

İnternet devi Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sisteminin çıkış cihazları arasında yer alan LG G Watch ile akıllı saat alanına sağlam bir giriş yapan Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics, bu alandaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Firmanın Android Wear işletim sistemini kullanan ikinci akıllı saati olan LG G Watch R, geçtiğimiz hafta resmi olarak duyuruldu ve IFA 2014 kapsamında da detaylı olarak tanıtıldı.

LG-G-Watch-R (2)

Android Wear işletim sistemini kullanmasının yanı sıra yuvarlak tasarımıyla da dikkat çeken LG G Watch R‘ın tasarımı ve donanımsal özellikleri detaylı olarak açıklanmış olsa da, akıllı saatin ne zaman piyasaya sürüleceği gizemini korumuştu. Ancak Wall Street Journal tarafından yayınlanan yeni bir haber sayesinde bu belirsizlik de ortadan kalkmış oldu. Wall Street Journal’ın haberine göre merakla beklenen LG G Watch, 14 Ekim 2014’te piyasaya sürülecek.

Şimdilik sadece LG G Watch’dan daha pahalı olacağı açıklanan LG G Watch R için net bir fiyat belirtilmemiş olsa da, akıllı saatin yaklaşık 300 dolara kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Android Wear 2.0 Çok Yakında Ortaya Çıkabilir