LG G Watch R Resmen Ortaya Çıktı!

xl lg round smartwatch

Koreli teknoloji devi LG, yeni akıllı saati LG G Watch R’ı, IFA organizasyonunda resmen kamuoyu ile paylaştı. LG G Watch R, Apple iWatch’un korkulu rüyası olacak niteliklere sahip.

Berlin’de düzenlenen IFA organizasyonu pek çok sürprize ev sahipliği yapıyor. LG, üst seviye akıllı saat sektöründe mücadele edecek G Watch R’ı, resmen kamuoyuna tanıttı.

 LG G Watch R, daha önceki haberlerimizde de paylaştığımız üzere Tommy Hillfiger, Lacoste, Puma, Slazenger gibi markaların spor saatlerine öykünmüş ve yuvarlak bir kadrana sahip. LG G Watch R’ın ekranı, 1.3 inç genişliğinde.

Bilindiği üzere pek çok akıllı saat üreticisi, masrafların yüksekliği nedeniyle, yuvarlak kadranlardan uzak durup kare veya dikdörtgen ekranları tercih ediyor.  

Buna ek olarak akıllı saatte;  320 x 320 piksel desteği, 1.2 GHz Snapdragon 400 işlemci ve 410 mAh’lık batarya bulunuyor.

LG G Watch, rakiplerinin aksine deri kayışla donatılmış ve böylece şıklığına şıklık katılmış.

xl lg round smartwatch

Ekim ayında satışa sunulması beklenen akıllı saatte; Google’ın Android Wear işletim sistemi tercih edilmiş.

Koreli teknoloji devi G Watch R’ın fiyatı hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.

LG G Watch R, bu özellikleriyle doğrudan Apple’ın iWatch’unu hedef alacağa benziyor zira Apple da, teknik özelliklerden ziyade şıklığa önem gösterecek.

Sony Xperia E3 Resmi Olarak Tanıtıldı