LG Android Pie güncellemesi için tarih verdi

LG Android Pie

LG Android Pie güncellemesi için tarih verdi. LG V30, LG V35 ve LG V40 ThinQ modelleri çok yakında Android 9.0 Pie güncellemesi ile tanışacak. İşte LG’nin yeni açıkladığı güncelleme takvimi.

Android güncelleme dağıtımı konusunda geçtiğimiz yıla kadar çok eleştirilen LG, yazılım için açtığı yeni bölümü ile bu sorunu çözmüştü. Android Pie için elini çabuk tutan LG, özellikle G serisi için güncellemeleri hızlı bir şekilde yayınlamıştı. Ancak LG V30, LG V35 ve LG V40 ThinQ modelleri maalesef ki Android 9.0 Pie ile henüz tanışamamıştı.

LG Android Pie güncelleme tarihi!

LG, bugün yaptığı açıklama ile LG V30, LG V35 ve LG V40 ThinQ modelleri için Android 9.0 Pie güncellemesini ne zaman yayınlayacağını açıkladı. 2019’un ikinci çeyreği yani Nisan, Mayıs ve Haziran ayları içerisinde LG V30, LG V35 ve LG V40 ThinQ modelleri de Android 9.0 Pie güncellemesi ile tanışacak.

Android Q ile 3D Touch özelliği geliyor!

Her Android güncellemesinde olduğu gibi bu modellere de Android Pie kademe kademe gelecek. Muhtemelen Android 9.0 Pie ilk olarak LG’nin anavatanı olan Güney Kore’de indirime sunulacak. Ancak Haziran bitmeden bu güncelleme tüm Avrupa ülkelerinde de indirilebilir olacak.

LG Android Pie