Android Wear 2.0 LG G Watch R ve Watch Urbane için yayınlandı

LG G Watch ve Urbane Watch

Google’nin mobil işletim sistemleri için sunduğu Android Wear’ın yeni sürümü 2.0 yayılmaya devam ediyor. Android Wear 2.0 LG G Watch R ve Watch Urbane için yayınlandı.

Google’ın giyilebilir cihazlar için kullanıma sunduğu Android Wear, güncellenerek Android Wear 2.0′a geçiş yaptı. Ancak bu güncellemenin, akıllı saatlere yayılması beklenenden uzun sürüyor. Geçtiğimiz dönemde güncellemede tespit edilen bir hata da bu güncellemeyi geciktiren nedenlerden. Ancak dediğimiz gibi yayılma geç de olsa sürüyor ve Android Wear 2.0 LG G Watch R ve Watch Urbane için yayınlandı.

Haberlere göre şu an Android Wear 2.0, LG G Watch R ve ilk nesil Watch Urbane’ye yayılma sürecinde. Güncelleme dalgalar halinde yayınlanıyor. Bazı cihazlara güncelleme henüz gelmese de, güncellemenin yolda olduğu bildiriliyor.

2014’te çıkışını yapan LG G Watch R‘ye verilen Android 2.0 güncellemesi ise, akıllı saatin kullanıcılarını sevinmesine sebep oldu. Zira bu tarihte çıkan bazı akıllı saatlerin henüz bu güncellemeyi almadığını biliyoruz. Dolayısıyla LG, bu noktada kullanıcılarından tam not aldı.

Eğer LG’nin G Watch R ya da ilk nesil Watch Urbane saatlerinden birine sahipseniz, güncelleme için hazır olun. Yakında akıllı saatinize gelecektir.

6GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S8 Plus doğrulandı!