Lenovo Windows 10’lu phablet hazırlığında!

lenovo windows 10 phablet modeli

Lenovo Windows 10 konusunda daha fazla tepkisiz kalmayacak. Geçtiğimiz yıl beklenen ama gelmeyen cihaz bu yıl duyurulabilir.

Çinli dev bilgisayar üreticisi Lenovo, bir süredir mobil sektörde de varlığını sürdürüyor. Popüler marka şimdilerde Windows 10 Mobil işletim sistemli yeni bir akıllı telefon hazırlığında. Ancak bu sıradan bir cihaz olmayacak.

Lenovo Windows 10 Mobil işletim sistemli phablet

Microsoft’un önemli partnerlerinden biri olan Lenovo, geçtiğimiz yıldan bu yana Windows 10 Mobil konusunda adeta tepkisiz kaldı. Acer ve Vaio gibi markalar kendi telefonlarını üretirken artık sıra Lenovo’ya gelmiş olabilir. Çinli firma Windows 10 işletim sistemi kullanan bir phablet duyurabilir.

Geçtiğimiz gün Çin’de düzenlenen bir Microsoft etkinliğinde ilginç bir cihaz görüntülendi. Yaklaşık olarak 6.5-7 inç boyutlarında olduğu tahmin edilen cihaz hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak cihazın üzerindeki Microsoft ve Lenovo logoları açık bir şekilde görülebiliyor. Bu gizemli cihazı aşağıda görebilirsiniz.

Lenovo Windows 10 işletim sistemli phablet hakkında henüz bir teknik özellik listesi ortaya çıkmadı. Ancak cihazın metal çerçeveli olduğu fotoğraftan görülebiliyor. Ekran çözünürlüğünün ise en fazla 7 inç olacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla ürün, Windows 10 tarafında önemli bir eksikliği gidermiş olacak. Android ve iOS platformlarındaki phablet kategorisine verilecek cevap Lenovo’dan gelecek. Tabii bunun için rekabetçi bir fiyat belirlenmesi gerekiyor. Konu hakkındaki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

lenovo-windows-10-phablet

Galaxy S7 için en sağlam 10 kılıf!