Lenovo Vibe Max Hakkında İlk Detaylar

Çinli teknoloji devi Lenovo’nun dijital kalem kullanan ilk Android cihazı olmasıyla dikkat çeken Lenovo Vibe Max hakkında ilk detaylar internete sızdırıldı.

Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek ve teknoloji dünyasını bir araya getirecek olan Mobile World Congress 2015‘in en etkili firmaları olacak gibi görünen Çinli teknoloji devi Lenovo’nun etkinlik kapsamında görücüye çıkaracağı yeni akıllı telefonları hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacak olan Lenovo Vibe serisinin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmasının ardından, şimdi de serinin en büyük telefonu olan Lenovo Vibe Max hakkında ilk detaylar internete sızdırıldı.

Lenovo_Vibe_Max

Son dönemde kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan phablet alanına girmeyi planlayan Lenovo, bu alanın en başarılı üyelerinin yolundan giderek yeni phabletinde dijital kaleme de yer verecek gibi görünüyor. GSM Arena tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler, MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacak olan Lenovo Vibe Max’e AnyPen adını taşıyan bir dijital kalemin de eşlik edeceğini gösterdi.

AnyPen teknolojisi daha önce firmanın Windows işletim sistemli tableti Yoga 2’de kullanılmış olsa da, Lenovo Vibe Max firmanın dijital kalem kullanan ilk Android cihazı olma özelliğini taşıyor.

Çocuklar İçin YouTube Android’e Taşınıyor