iPhone SE 4K video çekebilecek!

iphone se 4k video kaydi

iPhone SE 4K video ile anılmaya başlandı. Önümüzdeki hafta duyurulması beklenen telefon hakkındaki iddialar detaylanıyor.

Son bir yıldır sürekli olarak gündeme gelen daha uygun fiyatlı, 4 inç ekran boyutlu yeni iPhone, önümüzdeki hafta duyurulabilir. Apple’ın 21 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikte en çok beklenen ürün olan iPhone SE, kamerası ile dikkat çekecek.

iPhone SE 4K video iddiaları!

Önümüzdeki hafta Apple dünyasının en önemli etkinliklerinden biri düzenlenecek. Üç adet ürünün beklendiği etkinliğin yıldızı şimdiden iPhone SE modeli oldu. Apple’dan beklenen yeni rekabetçi akıllı telefonun kamerası da rekabetçi olacak.

Basına yansıyan yeni bilgilere göre iPhone SE 4K video kaydı yapabilecek. Telefonun kamerasının zaten 12 MP olacağı söyleniyordu. Eğer bu kamera iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde kullanılan kamerayla aynı olacaksa 4K video kaydı, yavaş çekim ve hızlı çekim gibi özellikler de olacaktır. Ancak Apple bu özellikleri 8 MP çözünürlükte de sunabilir. İddia edilen özellik çözünürlük tarafıyla ilgili değil, sadece 4K video kaydından bahsediliyor.

Apple A8 veya Apple A9 yongasıyla beklenen telefonun en net özelliği şimdilik 4 inç büyüklükte ekran, Touch ID parmak izi okuma sensörü ve NFC desteği. Telefon uygun fiyatıyla Apple’ın orta segmentteki temsilcisi olacak ve Apple Pay mobil ödeme sistemi desteğiyle de dikkat çekecek. Tüm detaylar 21 Mart tarihinde belirginleşecek.

Galaxy S7 için en sağlam 10 kılıf!