Galaxy S7 röntgen cihazında X ışınlarıyla görüntülendi!

galaxy s7 rontgen 0

#İŞBİRLİĞİ

Sağlık alanında sıkça kullanılan röntgen cihazı bu sefer popüler bir akıllı telefonu görüntüleri. Röntgen cihazının X ışınları (X-Ray) altında Samsung Galaxy S7 Edge modelinin nasıl göründüğünü merak ediyor musunuz? Fotoğraflar galerimizde.

Geçtiğimiz ay Barselona’da düzenlenen MWC 2016 kapsamında Samsung, iki yeni amiral gemisi duyurmuştu. Ülkemize de gelen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinden bahsediyoruz. Düşürme, çizme, yanma hatta bükme testlerine bile tabi tutulan bu telefon şimdi X ışınları altında. Sağlık alanında yaygın şekilde kullanılan röntgen cihazının gözünden Samsung Galaxy S7 Edge modeline bakmaya ne dersiniz?

İlk görsel hemen yukarıda ve telefona genel bir bakış imkanı tanıyor. Sarı ve turuncu tonları kimyasal ve organik maddeleri simgeliyor. Lityum pilin sarı tonunda görünmesinin sebebi bu. Ana kart üzerindeki turuncu, kırmızı tonlar ise silikonu simgeliyor. Metaller ise mavi tonlarında karşımıza çıkıyor. Daha detaylı fotoğraflar için galerimizin ilerleyen sayfalarına davetlisiniz.