Lenovo, Android 6.0 güncelleme takvimini açıkladı!

lenovo android 6 0 marshmallow guncellemeleri

Lenovo, akıllı telefonları için Android 6.0 Marshmallow güncelleme takvimini duyurdu. Resmi olarak açıklanan listede, hangi Lenovo telefonların Android 6 güncellemesini alacağını görmek mümkün. Ancak tarihler biraz üzücü.

lenovo-android-6-0-marshmallow-guncellemeleri

Akıllı telefonları ile son yıllarda mobil sektörde yer edinmeye çalışan Lenovo, diğer büyük üreticilerden sonra Android 6.0 Marshmallow güncelleme takvimini duyurdu. Tüm modelleri ile detaylı bir liste hazırlayan Lenovo, hangi akıllı telefonlarının Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacağını tarihleri ile birlikte duyurdu. Tabii henüz kesinleşmemiş modeller olduğunu da söyleyelim. Firma geçtiğimiz yıl duyurulan Android 5.0 Lollipop sürümünü geçtiğimiz haftalarda yayınlamaya başlamıştı. Benzer bir durum Android 6.0 için de geçerli olacak gibi duruyor.

Dünyanın en büyük dizüstü bilgisayar üreticisi Lenovo, hem bilgisayarları hem de akıllı telefonları ile ülkemizde boy gösteriyor. Eğer bir Lenovo akıllı telefona sahipseniz, bu liste site hitap ediyor olabilir. Modellerin hepsi ülkemizde satılmıyor ancak satılanlar da var. Biz ayırt etmeden hepsini tarihleri ile birlikte sizlerle paylaşıyoruz.

  • Lenovo A7000-a: Eylül 2016
  • Lenovo A7000 Plus: Eylül 2016
  • Lenovo K3 Note: Eylül 2016
  • Lenovo VIBE S1: Haziran 2016
  • Lenovo VIBE P1: Haziran 2016

Haziran 2016, nispeten kabul edilebilir bir tarih gibi duruyor ancak Eylül 2016’da Google, Android N yani yeni bir sürüm duyurmuş olacak.

Android 6 güncellemesi alacak tüm marka ve modeller!