Samsung modelleri için Android 6 güncelleme takvimi!

samsung android 6 0 marshmallow takvim

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Android cephesinin en büyük üreticisi. Şimdi markanın popüler modelleri için Android 6.0 Marshmallow güncelleme takvimi yayınladı. Hangi Samsung cihaz ne zaman güncelleme alacak haberimizde.

samsung-android-6-0-marshmallow-takvim

Ekim ayında Google’ın Android 6.0 Marshmallow sürümünü Nexus cihazlar için yayınlamasıyla sıra üçüncü parti üreticilere geçti. Milyonlarca kullanıcı dünya genelinde Samsung, HTC, Lenovo, Asus, LG gibi popüler markalardan Android 6.0 Marshmallow sürümünü bekliyor. Bu güncelleme şimdilik çok az sayıda cihaza ulaştı. Şimdi ise Samsung’un resmi listesi açıklandı.

Aşağıdaki görselde hangi Samsung cihazının ne zaman Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacağını görebilirsiniz. Tarihler ay ay değil, çeyrek bazında verilmiş. Amiral gemisi modeller için güncellemenin Ocak ve Şubat aylarında yayınlanması bekleniyor ancak yılın ikinci yarısına sarkan cihazların hangi ay güncelleme alacağı kesin değil.

Listenin dışında kalan modellerin ufak bir kısmı Android 6 güncellemesi alacak. Bu listenin kaynağı ise SamsungViet isimli Vietnam merkezli Samsung’a yakın bir haber kaynağı. Güncellemelerin dünya genelinde yayılmasından kısa bir süre sonra ülkemizde yayınlanacağını da unutmamak gerekiyor.

samsung-android-6-0-marshmallow-takvimi

2015’te duyurulan sıradışı 5 telefon!