Satya Nadella Beğeni Topladı

Satya Nadella DG 605

iPad için Office’i tanıtmak üzere sahneye çıkan Microsoft CEO’su Satya Nadella, tavrıyla beğeni topladı.

Satya Nadella uzun süreli bir değerlendirmenin ardından Microsoft’un yeni CEO’su olarak seçilmiş ve resmi açıklama geçtiğimiz ayın başında yapılmıştı. Microsoft’un kurucusu olan Bill Gates’in de desteğini arkasına almayı başaran Nadella’nın firmanın başına geçmesi, birçok analist tarafından olumlu bir adım olarak değerlendirilmişti ve geçen sürede bu görüş daha da pekişmiş gibi görünüyor.

Satya_Nadella_DG

Microsoft Office’in iPad’e yönelik olarak yayınlanmasının duyurulması için geçtiğimiz günlerde sahnedeki yerini alan Satya Nadella, böylece Microsoft’un CEO’su görevini üstlenmesinin ardından ilk kez bu tür bir etkinlikte boy göstermiş oldu. iPad için Microsoft Office’in yayınlanmasının yanı sıra firmanın geleceği, bulut endüstrisi ve Windows 8.1 güncellemesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Nadella, sahnede yer aldığı bu ilk etkinlikten alnının akıyla çıkmayı başarmış gibi görünüyor.

Satya Nadella’nın sahnedeki performansını değerlendiren analistler, Nadella’nın duruşundan övgüyle bahsedettiler ve bu etkinlikle beraber teknoloji dünyasındaki birçok kişiyi etkilemeyi başardığını vurguladılar. Kendine güvenen duruşuyla etrafına güven veren Nadella’nın firmanın geleceğiyle ilgili fikirleri de büyük ölçüde kabul görmüş gibi görünüyor.

Mozilla Yönetim Kurulu Fena Karıştı