Kulaklık dünyasının yeni kilometre taşı: Sony LinkBuds

LinkBuds

Sony’nin yepyeni kulaklığı LinkBuds sayesinde kullanıcılar, bir yandan dış dünyaya kulak verirken bir yandan da daha net diyalogların ve doğal sesin tadını çıkarıyor.

Sony, ultra küçük yapıdaki kablosuz kulaklığı LinkBuds ile kullanıcılarının aynı anda hem en sevdiği müziklerinin hem de en önemli anlarının keyfini çıkarması için mükemmel bir yenilik sunuyor.

Kristal netliğinde ses ve görüşme kalitesine sahip halka formundaki tasarımı sayesinde ise kullanıcılar, her zaman etrafındakilerle iletişimde kalabiliyor. Sony, LinkBuds’ın benzersiz tasarımından, sensör ve konumsal ses teknolojilerinden yararlanarak iş ortaklarıyla birlikte AR (Artırılmış Gerçeklik) oyunları, yeni evden çalışma deneyimleri, sesli AR navigasyonu ve müziğe hızlı erişim gibi alanlarda yeni ses deneyimleri yaratıyor.

LinkBuds

Tüm dünyalar her zaman birbirine bağlı

LinkBuds’ın ortası açık halka formunda tasarımı, dinleme deneyiminden ödün vermeden istenilen zaman dış dünyaya kulak verme olanağı sağlıyor. Ses şeffaflığı elde edebilmek için diyafram merkezi açık bırakılan ergonomik tasarımı ile LinkBuds, kullanıcılara evden çalışma, oyun oynama, müzik dinleme gibi pek çok kullanım alanında ideal bir şekilde eşlik ediyor.

Yaklaşık dört gram ağırlığındaki bu kulak içi kulaklıklarda, geleneksel kulak içi kulaklıklardan farklı olarak hoparlör diyaframını kaplayan koruyucu yüzey muhafazanın içine entegre edilerek tasarlandı. Boyuttan tasarruf sağlayan kulaklık şekli, Sony’nin dünyanın ilk kulak içi kulaklıklarını piyasaya sunduğu 1982 yılından bu yana toplanan kulak şekli verilerinden yararlanılarak oluşturuldu.

LinkBuds

Kristal netliğinde ses

LinkBuds’da bulunan gelişmiş ses sinyali işleme performansına sahip hassas ses alma teknolojisi, gürültülü ortamlardayken bile insanları duyabilmeyi ve kristal netliğinde telefon görüşmeleri sunuyor. Sony’nin gürültü azaltma algoritması, ortam gürültüsünü bastırmak ve sesi net şekilde duyurmak üzere 500 milyonu aşkın ses örneği ile yapay zekâ makine öğrenimi kullanılarak geliştirildi.

Linkbuds, hayat ne kadar koşturmacalı hale gelirse gelsin yüksek kaliteli sesin keyfini çıkarmaya olanak veriyor. DSEE (Dijital Ses Geliştirme Motoru) sayesinde müzikseverlerin kişisel müzik arşivini yüksek kaliteye çıkarmak üzere restore ediliyor.

LinkBuds

Sony imzalı Entegre İşlemci V1, çarpıcı derecede özgün bir dinleme deneyimi için müzikteki tüm ayrıntıları en az bozulmayla yeniden üretiyor ve her zaman muhteşem ses kalitesi vadediyor. Özel olarak tasarlanmış 12mm’lik halka şeklindeki sürücü ise, zengin ve dengeli ses sağlıyor.

Uyarlanabilir Ses Kontrolü nerede olunduğuna bağlı olarak ses seviyesini otomatik şekilde optimize ediyor ve müziğin içinde bulunulan ortama sorunsuzca karışmasına izin veriyor. Böylelikle müzikseverler, en sevilen parçaları makul bir ses düzeyinde, pek çok farklı ortamda dinleyebiliyor ve açık havada dinleme deneyimini zenginleştirebiliyor.

Peugeot Avrupa’da bir numaraya yerleşti!