Ekstra Bas Sevenler İçin Tasarlandı: Sony MDR-XB450AP

MDRXB450AP sony

Sony, hem evde hem dışarıda aynı kalitede müziğin tadına varmak isteyenlere MDR-XB450AP Ekstra Bas kulaklıklarını piyasaya sundu.

Zengin, kükreyen sesler ve aklınızı başınızdan alacak güçlü baslar sunan Sony MDR-XB450AP sizi yarıyıl tatilinde müziğin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkaracak. Beat Response Control teknolojisi güçlü, derin bas tepkisi sağlamasıyla alçak tonlara odaklanan müzik tarzları için ideal. En zorlu baslar bile Sony’nin diyaframın serbest hareketini optimize etmek için havalandırma sağlayan Beat Response Control özelliği sayesinde tempo ve ritim ile zahmetsizce yeniden üretiliyor.

MDRXB450AP sony kulaklik

Döner kulaklık başlıkları sayesinde kulaklığı kullanmadığınız zamanlarda kolayca katlayabiliyor, nereye gidiyor olursanız olun her zaman rahatlıkla yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Kulaklık başlıklarının döner tasarımı, kulaklığı çantanıza çok yer kaplamayacak şekilde yerleştirmenizi sağlıyor. Basıncı hafifleten büyük kulaklık yastıkları ise, mükemmel yalıtım ve uzun süreli kullanımlarda bile maksimum konfor sağlıyor.

Daha fazla hareket özgürlüğü sunmak için 1,2 metre uzunluğunda olan kulaklık kablosunda bulunan kablo üstü kumanda ve dahili mikrofonla müzik dinlerken akıllı telefonunuza gelen aramaları eller serbest yanıtlayabiliyorsunuz. Kablo üstü kumanda ayrıca, kulaklığınızı çıkarmadan şarkılar ve aramalar arasında kolayca geçiş yapmanıza imkân veriyor.

 

Sony MDRXB450AP

 

5-22.000 Hz frekans aralığı, tüm ses oynatımlarındaki süper düşük frekanslardan süper yüksek frekanslara kadar son derece kesin ses ve çok daha zengin detaylar sunuyor. 30 mm dinamik neodimyum güçlü sürücü birimleri, kulaklığın en zorlu parçalarda bile güçlü, ritmik tepki vermesini sağlıyor.

Kullanıcıların kişisel tarzını tamamlamak için siyah, beyaz, kırmızı ve mavi olmak üzere dört farklı renkte sunulan Sony MDR-XB450AP Ekstra Bas kulaklıklar, alüminyum kaplamasıyla hem şık bir görünüm sunuyor hem de istenmeyen titreşimleri bastırarak derin ve düşük tonları koruyor.

Google Play 2015 Güncellemesi