Kripto paralar ne zaman yükselecek?

28 aralik bitcoin neden dustu 9 kripto para birimi piyasadan cekildi 1514444389 4829

Son dönemde düşüş trendi içerisine giren kripto paralar ne zaman yükselecek? Uzmanlar bu konuda neler söylüyorlar? İşte yanıtlar.

2021 ile birlikte Türkiye’de yeni bir trend başladı. Kripto paralar. Aslında bu trendin sadece Türkiye’de başladığını söylemek yanlış olur. Keza tüm dünyada büyük bir kripto para rüzgarı esiyor. Fakat Türkiye’de kripto paralara olan ilgi diğer ülkelerle kıyaslandığında biraz daha üst seviyelerde diyebiliriz.

Dolayısıyla kripto paraların yükselip, düşmesi ülkemizde çok daha geniş kitleleri ilgilendiren bir durum haline geldi. Öyle ki artık pek çok kişi döviz ya da altına yatırım yapmak yerine kripto paralara yatırım yapmayı tercih eder hale geldi.

Fakat kripto paralar pek çok risk unsurunu da beraberinde getiriyor. Ani düşüşler yatırımcıları terste bırakarak büyük zararlar etmesine neden olabiliyor.

Çok değil daha geçtiğimiz 10 gün içerisinde pek çok kripto parada yüzde 50’nin üzerinde değer kaybı yaşanmıştı.

Kripto paralar ne zaman yükselecek?

Şimdi gelelim asıl soruya. Bu değer kaybı ne zaman sona erecek? Piyasa kendisini ne zaman toparlayacak. Pek çok kişi bu soruların yanıtını merak ediyor.

Dürüst olmak gerekirse uzmanlar da bu konu hakkında görüş belirtme taraftarı değiller. Çünkü onlar da şu anda geleceği kestiremiyorlar. Yani şu sıralar kripto para piyasasındaki dengeler biraz muallak diyebiliriz.

Dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Şimdi de Sedat Peker Coin çıktı