Friends özel bölümü büyük beğeni topladı: Bu sefer gerçekten veda ettiler

Friends Netflix Türkiye'ye geliyor!

Friends özel bölümü büyük bir beğeni toplayarak kapandı. Görünen o ki bu sefer ekip gerçekten de herkese veda etti. Hadi gelin bütün detaylara birlikte göz atalım.

Zaman o kadar hızlı geçiyor ki bazı diziler bunu daha net bir şekilde gösteriyor. Tüm dünyanın kalbini fethetmeyi başaran Friends dizisi uzun bir süre devam etmişti. Dünya çapında hayranı bulunan bu dizi 10 sezon boyunca seyirci ile buluştu. 2004 yılında ise hiç beklenmeyen bir şekilde final yaptı ve devrini kapattı.

Bazı şeylerin daha sonradan değerinin anlaşılması bu dizide de kendisini gösterdi. Friends hayranları dizinin yeniden ekranlara gelmesi için büyük çaba harcadı. Ancak yapımcılar dizinin yeniden çekilmesine sıcak bakmadı.

Friends özel bölümü gerçekten de fazlasıyla özeldi

Hayranları ile buluşan bu dizi özel bir bölüm ile yeniden çekildi. Ancak gerçek bir dizi olarak seyircinin karşısına çıkmadı. Friends Reunion olarak seyirciyle buluşan bu özel bölüm röportajlar, küçük yarışmalar ve set turları ile devam etti.

Friends özel bölümü

Oyuncuların gözyaşlarını tutamadığı bu bölüm aynı zamanda seyircileri de ağlattı. HBO platformunda yayınlanan özel bölüm sosyal medya üzerinden oldukça ilginç tepkiler aldı. Bazı kullanıcılar bu sefer gerçekten son veda diyerek paylaşım yaptı. Kimileri ise Joey karakterinin üst üste giydiği şortları göstererek “bazı şeyler hiç değişmiyor, nostalji çok ağır vurdu” paylaşımlarına yer verdi.

Friends Netflix Türkiye’ye geliyor!

Dizinin bu özel bölümü seyircileri tatmin etmiş gibi görünüyor. Özellikle ekibin birbirine sarıldığı son bölüm oldukça etkileyiciydi. Peki siz bu dizi ve özel bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.