Kripto para piyasasında ayı sezonu mu geldi?

2

Şu sıralar en çok merak edilen başlıklardan birisi de kripto para piyasasında ayı sezonu mu geldi sorusu. İşte bu konuya ilişkin detaylar.

Kripto para piyasasını yakından takip edenlerin de bildiği üzere son 2 haftadır önemli kayıplar söz konusu. Başta BTC olmak üzere pek çok kripto parada büyük değer kayıpları yaşandı. Görünen o ki bu değer kayıpları bir süre daha devam edebilir.

Kripto paralarla ilgili olanların da bildiği üzere bu piyasada en çok çekinilen unsur ayı sezonunun gelmiş olmasıdır. Kripto paralar uzun bir süredir boğa döngüsü içerisindeydi. Yani rekor üzerine rekor geliyordu. Fakat son 2 haftada işin rengi tamamen değişti.

Kripto para piyasasında ayı sezonu mu geldi?

Kripto para piyasasında uzun soluklu olarak yaşanan düşüşler genel olarak ayı sezonunu işaret eder. Son 2 haftadır yaşanan düşüş de akıllara ayı sezonunu getirdi. Böyle bir oluşumda elbette toparlanma süreci aylara yayılacaktır.

Başka bir değişle düşüş en az 4 – 5 ay daha devam edecektir. Geçtiğimiz günlerde kripto paralarda ufak bir yeşillenme olsa da bu yeşillenme çok uzun soluklu değildi. Yani sonrasında tablo yeniden kırmızıya büründü. Her ne olursa olsun şu anda kripto para piyasasının fazlasıyla riskli olduğunu söyleyebiliriz.

Dip not olarak belirtelim. Bu içerikteki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Şimdi de Sedat Peker Coin çıktı! İşte konu ile ilgili detaylar