Kripto para piyasası yine ekside

Dijital TL için düğmeye basıldı

Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru büyük bir düşüş yaşayan kripto paralar hala kendine gelemedi. Haziran ayına girmemize rağmen kripto para piyasası yine ekside.

Özellikle 2021’in ilk çeyreğinde kripto paraların müthiş bir popülarite yakaladığını söyleyebiliriz. Öyle ki pek çok kişi kendisine çeşitli platformlardan hesap açarak kripto para alıp satmaya başlamıştı.

Peki sonuç ne oldu? Yaşanan büyük düşüşle birlikte pek çok kişinin kar marjı neredeyse sıfırlandı. Hatta büyük zarar edenler de oldu. Zararı fazla olanlar yeniden yükselişi beklese de piyasadan böyle bir sinyal gelmemesi moralleri bozuyor.

Kripto para piyasası yine ekside

Bazı kripto para yorumcuları düşüş trendinin bittiğini ve kripto paraların yükselişe geçeceğini söylese de gerçeğe baktığımızda böyle bir tablo ile karşılaşmıyoruz.

Pek çok kripto para şu anda bir mehteran gibi davranıyor. Yani bir ileri gidiyorsa iki geri giderek zararda olan yatırımcı sayısını arttırıyorlar.

Görünen o ki kripto paralar kırmızı çizgide seyretmeye devam edecekler. Şu sıralar piyasanın hayli dalgalı olduğunu söylememize sanırım gerek yok. Bu sıralar kripto para alım satımının hayli riskli olduğunu söyleyebiliriz.

Her zaman olduğu gibi ufak bir hatırlatmada bulunalım. Kripto para piyasası çok riskli bir dönemde. Dolayısıyla bu veya diğer içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Lütfen yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda şekillendirin.

Apple, MacBook 14 ve 16 için yeni bir mini LED tedarikçisi buldu