Kripto para piyasası kırmızıya büründü

Bu 3 altcoin kripto

Uzun bir süredir yeşil çizgide devam eden kripto para sektörü geçtiğimiz gün kırmızıya büründü. Peki bu düşüş kalıcı mı yoksa geçici mi? İşte detaylar.

Kripto para piyasası kırmızıya büründü. Kripto para piyasasındaki dengeler yine değişiyor. Malum Ağustos ayının başından bu yana pek çok kripto para önemli seviyeleri geride bırakmayı başarmıştı.

Ethereum 3000 doların üzerine çıkarken, Bitcoin ise 50 bin dolara doğru yelken açmıştı. Cardano’nun ADA’sı uzun bir sürenin ardından tekrardan 2 dolar bandını geçerek rekor tazelemişti.

ADA’nın yanı sıra bazı kripto paralar da direnç noktalarını test ederek yeni ATH’lere meydan okumuştu.

Fakat geçtiğimiz gün kripto para piyasasında tekrardan kırmızı çizgiler hakim olmaya başladı.

Kripto para piyasası kırmızıya büründü

Kripto para piyasasında uzun zamandır yeşil bir görünüm hakimdi. Lakin geçtiğimiz gün başta BTC olmak üzere tüm kripto paralar değer kaybetmeye başladı. ETH çok uzun bir süre sonra 3000 doların altına düşerken, ADA ise 2 doların altına indi.

Bitcoin fiyatı ise 42 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Açıkçası önümüzdeki süreçte yatırımcıları nelerin beklediğini tahmin etmek biraz güç. Zira kripto para piyasasında ne zaman ne olacağını kestirmek pek de mümkün olmayabiliyor.

Bu arada her zaman olduğu gibi yine dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri içeriklerimiz asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda şekillendirmenizi tavsiye ederiz.

iPhone 13 için uzun kuyruklar oluşacak