Kripto para piyasası için ilginç iddia

Büyük Bitcoin transferi

Twitter’da dillendirilmeye başlayan bir iddiaya göre, Türkiye’nin en büyük ikinci kripto para borsasına dünya devi bir başka isim talip oldu.

Kripto para piyasası için ilginç iddia! Kripto paraların popülaritesinin dünya genelinde artış trendinde olduğu bir gerçek ancak ülkemizin bu konuda en önde gelen isimlerden biri olduğunu da dipnot olarak belirtmek gerekir. Birçok analiste göre Avrupa ülkeleri içerisinde en yüksek hacimli kripto para işlemi gerçekleştirilen ülke olan Türkiye, dünya genelinde de ilk beş arasında gösteriliyor.

Kripto para piyasası

Hal böyle olunca da, ülkemizde de birçok kurumsal ve değerli kripto para borsası kuruldu. İlk etapta akıllara gelenler ise BTCTurk, Paribu, Bitci gibi borsalar olacaktır. Tabi gerek kripto işlem hacminin artması gerekse de kurumsal kripto para borsalarının güçlenmesi, dünya devlerinin gözünü ülkemize çevirmesine neden oluyor.

Kripto para piyasası

Kripto para piyasası için ilginç iddia

Bugünlerde Twitter’da dillendirilen bir iddia da bu gelişmelerin bir kanıtı olabilir. Olabilir diyoruz çünkü henüz bu konuda yapılmış resmi bir açıklama yok. Peki iddia ne? Birçok farklı hesap tarafından ortaya atılan iddialara göre dünyanın en büyük ve öncü kripto para borsalarından Coinbase, ülkemizin en yüksek hacme sahip 2. kripto para borsası olan BTCTurk’u satın almak için harekete geçti. Coinbase’in BTCTurk için gözden çıkarttığı rakam ise 3,2 Milyar dolar.

Kripto para piyasası

Tabi bu şu an sadece bir iddiadan ibaret ancak bu konuda doğruysa da yalansa da önümüzdeki günlerde BTCTurk cephesinden kesinlikle bir açıklama yapılarak söylentilere son verilecektir.

Vivo X Fold özellikleri ile dikkat çekiyor