Kripto para borsalarında güvenilirlik nasıl anlaşılır? Paranızı dolandırıcılara kaptırmayın

Kripto paralar için babasını

Özellikle son dönemlerde kripto para borsalarında güvenilirlik büyük bir önem taşımaya başladı. İnsanların parasını dolandırıcılara kaptırması bunu daha fazla önemli hale getirdi. İşte konuyla alakalı merak edilen detaylar.

Büyük işlemlerin yapıldığı kripto para borsalarında güvenilirlik yakalamak için bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor. Aksi halde paranızı hiç beklemediğiniz bir şekilde dolandırıcılara kaptılabilirsiniz. Türkiye’de bu alanda birçok dolandırıcı şirketin olduğunu söyleyebiliriz.

Thodex ile birlikte VeBitcoin gibi kripto borsalarının çökmesi sonucunda bu alanda herhangi bir şirkete güvenmek neredeyse imkansız hale geldi. Ancak bazı detaylara dikkat ederek güvenli bir borsa seçebilirsiniz. Öncelikle HTTPS bulunan bir web sitesi olmasına dikkat edin. Buna ek olarak iki faktörlü kimlik doğrulaması bulunursa daha güvenli olacaktır.

Kriptolarda şeffaflık her zaman için çok daha önemli

Yapılan son çalışmalara göre insanlar herhangi bir platformun şeffaf olmasına çok dikkat ediyor. Üye olmak istediğiniz borsanın kurucusunun kim olduğu ve CEO’su ile ilgili detaylar ciddi öneme sahip. Herhangi bir projesi olmayan ve belirsiz borsalardan kesinlikle uzak durun.

kripto para borsalarında güvenilirlik

Uluslararası yasalara uygun bir borsa olmasına dikkat edin. Böylece Dünyanın her yerinden ulaşım sağlamakla birlikte yasalar sizleri koruyacaktır. Batmış olan borsalar herhangi bir yasaya uymadığı için karşı tarafa hak kaybı yaşatabilir.

Yerli kripto para borsası Vebitcoin işlemleri dondurdu!

Teknik olarak değerlendirildiğinde likidite de çok ciddi bir öneme sahip. Fiyat dalgalanmalarında küçük borsalar çok çabuk durumdan etkilenebilir. Bunu yaşamak istemiyorsanız güvenilir platformlara üye olmanız daha iyi olacaktır. Peki sizin favori borsanız hangisi? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.