Realme AIoT lansmanı 30 Nisan’a planlanıyor

Realme AIoT lansmanı 30 Nisan'a planlanıyor

Realme, 30 Nisan’da Malezya’da bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlik, Realme AIoT Grand Launch Season 3 olarak isimlendirildi. Üretici, iki yeni akıllı saat, kulaklık, bir Bluetooth hoparlör ve daha fazlasını içeren yedi yeni ürünü duyurmayı planlıyor.

Realme Watch S Master Sürümü de bu etkinlikte tanıtılacak. Realme’nin bazı ürünlerinin Master Edition’ını piyasaya sürdüğü biliniyor. Bazı telefonlarında başlayan trend şimdi Realme Buds Air Pro Master Edition gibi diğer ürünlere de yayıldı. Şimdi Realme, Realme Watch S akıllı saatinin Master Edition’ını piyasaya sürecek. Saatin özel bir kayışı ve özel bir saat yüzü var. Realme Watch 2 da o gün ikinci akıllı saat olarak duyurulacak. Yeni saat, öncekine kıyasla daha büyük bir pil kapasitesine ve daha uzun bir pil ömrüne sahip.

Realme AIoT lansmanı 30 Nisan'a planlanıyor

Realme Buds Q2 Çinli üreticinin o gün açıklayacağı iki TWS kulaklıktan biri. Realme Buds Q2, geçen yıl piyasaya sürülen Realme Buds Q bütçesinin halefi. Tasarım biraz değiştirildi, ancak pasif gürültü iptali için silikon uçları hala mevcut. Aynı zamanda cihaz Quite Blue olarak adlandırılması gereken mavi bir renkte karşımıza çıkıyor. Kulaklıkların siyah bir versiyonu da var. En büyük değişiklik, azaltılmış gecikme süresi. Realme, cihazın 119ms’inden önemli bir düşüş olan 88ms’lik süper düşük bir gecikmeye sahip olduğunu iddia ediyor. Realme Buds Q2, önceki modelle aynı 20 saatlik pil ömrüne sahip olacak.

Huawei nova 8 Pro 4G, 64 MP kamera ve 66 W şarj ile geliyor