Kripto para borsaları bir kez daha çöktü: Bitcoin tarihi dipte

Ukrayna, 13 milyon doların üzerinde kripto para topladı

Bir süredir 19 bin dolar seviyesinde dolaşan Bitcoin FTX kriziyle birlikte bir kez daha yönünü aşağıya doğru çevirdi.

Kripto para borsaları bir kez daha çöktü: Bitcoin tarihi dipte! Kripto para borsasına yatırım yapanlar, son bir senedir muhtemelen doğru düzgün uyku çekemiyor olabilirler. Bir dönem 100.000 dolara gidip gitmeyeceği tartışılan Bitcoin, şu günlerde acaba 10.000 dolar olur mu diye konuşuluyor. Üstelik ünlü kripto para birimi, hemen her hamlesiyle bu korkuya sahip olanları daha da tedirgin etmeyi başarıyor.

Kripto paralarda fiyat

Eğer bir kripto para yatırımcısıysanız, muhtemelen Binance ile FTX arasında yaşanan savaştan haberdarsınızdır. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından ikisi arasında yaşanan bu güç mücadelesinde olan kripto para yatırımcılarına oluyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre FTX’in bu savaştan dolayı büyük yara aldığı ve çok üst seviyelerde likidite krizi içerisine girdiği konuşuluyor.

Kripto para piyasaları

Kripto para borsaları bir kez daha çöktü: Bitcoin tarihi dipte

Bazı kaynaklar durumu bir adım daha öteye taşıyarak, FTX’in her an iflas edebileceğini belirtince, yatırımcılar da paralarını alabilmek için bu platformu bir an önce terk etmeye başladı. Tabi bu da likidite krizini ortaya çıkarttı ki bu süreçte dönüp dolaşıp yine kripto para borsalarını vurdu. Bu haberlerin yayılmasıyla birlikte bir anda büyük bir düşüş yaşayan kripto para borsasında, bazı paraların değeri %20’nin üzerinde düşüş gösterdi.

Kripto paralara milyarlarca

Sektörün lider kripto paraları da bu süreçten olumsuz etkilenirken, Bitcoin bir ara 15.650 dolar seviyelerine kadar gerileyerek son 2 yılın en dip seviyesine gelmiş oldu. Popüler kripto para birimi şimdilerde ise 16.200 dolar civarı bir seviyeden işlem görüyor.

Oppo, Unity ile Ortaklığa gidiyor