Koronavirüs tedbirlerini ihlal eden adam herkesin gözü önünde öldürdü

Sağlık Bakanı tam kapanma

Gelen son haberlere göre koronavirüs tedbirlerini ihlal eden adam, herkesin gözü önünde öldürüldü. Muhtemelen bunun hangi ülkede olduğunu tahmin etmişsinizdir.

Dünya genelinde çok ciddi bir rakama ulaşan ve bu nedenle alınan koronavirüs tedbirlerini ihlal eden adam, askerler tarafından öldürüldü. Dünyada pandemi çok ciddi bir hızla yayılıyor ve daha şimdiden 60 milyon seviyelerine ulaşıldığı ifade ediliyor. Her ülke kendisine göre farklı tedbirler alırken bazıları bunu biraz abarttı.

Gelen son detaylara göre, Kuzey Kore’de bir adam Koronavirüs kurallarını ihlal ettiği için halkın gözü önünde infaz edildi. Yaklaşık olarak 4 ay kadar önce Kuzey Kore, bir Koronavirüs şüphelisinin olduğunu söylemişti. Şimdi ise alınan önlemler çok daha sıkı hale getirilmeye çalışılıyor.

Koronavirüs tedbirleri sert bir şekilde uygulanıyor

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa, Kuzey Kore’de her şey son derece normal. Vaka sayıları aşırı derecede değil ve insanlar sorunsuz bir şekilde hayatlarına devam edebiliyor.

Koronavirüs tedbirlerini ihlal

Ancak işin gerçek yüzüne bakıldığında, aslında Kuzey Kore durumdan son derece korkuyor. Bundan kısa bir süre önce Güney Kore’den Kuzey Kore’ye gitmeye çalışan bankacılıktan sorumlu bir yetkili sınırda öldürülmüştü. Yani ülke dışarıdan bile kimseyi kabul etmiyor.

Bu ülke ile ilgili son derece sert tedbirler aldığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Hatta yine bazı söylentilere göre Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un koronavirüs aşısı oldu. Tüm bunlara bakıldığında ülkenin gerçekten de ciddi önlemler aldığı ortaya çıkıyor.

Peki siz Kuzey Kore tarafından uygulanan koronavirüs önlemlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.