Koronavirüs tedbirlerine uymayanlar yeni dalga başlatabilir: Bu görüntüler çok can sıkıcı (Video)

Koronavirüsten korunmak

Koronavirüs tedbirlerine uymayanlar yeni bir salgın dalgasının başlamasına neden olabilir. Ortaya çıkan bazı görüntüler tüyleri diken diken edecek türden. İşte merak edilen tüm detaylar ve o video.

Her geçen gün Türkiye’de yayılmaya devam eden Covid-19 ne yazık ki bir türlü durmak nedir bilmiyor. Delta varyantının etkileri ise kendisini daha fazla göstermeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere bu mutasyon türü vaka sayılarının hızlı bir şekilde artmasına neden oluyor. Her ne kadar yaz dönemi olsa bile yine de virüs engellenemiyor.

Mevcut duruma baktığımızda aşı çalışmaları virüsü büyük ölçüde engelleyebiliyor. Ancak sosyal mesafe hiçe sayılınca veya mevcut kurallara dikkat etmeyince pandemi giderek daha hızlı bir şekilde toplumda yayılış gösteriyor. Alanya’da çekilen bir video ise bu kadar da olmaz artık dedirtti.

Koronavirüs tedbirlerine uymayanlar hastalığın yayılmasına neden oluyor

Twitter platformunda birçok kişi tarafından izlenen bir video Alanya’da çekildi. Caddeyi bile kaplayan bir kalabalık, birbirleriyle neredeyse dip dibe. Üstelik buradaki hiç kimsede maske yoktu. Durum böyle olunca akıllara pandemi ne zaman bitti sorusu geldi.

Bildiğiniz üzere yaklaşık olarak 1,5 yıldır kısıtlamalar devam ediyor. Bu kısıtlamalar içerisinde maske takma ve uzaktan eğitim gibi detaylar yer alıyordu. Uzun bir süredir, üniversite veya lise öğrencileri okula gidemiyordu. Videoya bakılırsa bu kış yine benzer bir kapanma yaşanabilir.

Koronavirüs Delta mutasyonu aşı yaptırmayan kişilerde daha fazla yayılacak: Endişe veren açıklamalar yapıldı

Sağlık Bakanlığı Covid-19 vakalarının sürekli olarak artış gösterdiğini ifade ediyor. Ayrıca bu vaka artışlarının yüksek bir ihtimalle devam edeceğini söyleyebiliriz. Peki sizce toplum koronavirüs kurallarına uyuyor mu? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.