Huawei P 40 serisinden yeni fotoğraflar sızdırıldı

Huawei P40 Pro

Huawei’nin 26 Mart itibarıyla resmi olarak görücüye çıkarması beklenen yeni Huawei P 40 ailesi için yeni gelişmeler söz konusu. Fotoğrafçılık konusunda iddialı olması beklenen aileye dair yeni görseller yayınlandı.

Aşağıda da görebileceğiniz üzere, Huawei P 40 ailesine ait olduğu belirtilen birkaç tanıtım görseli yayınlandı. Bu görseller itibarıyla telefonun pek çok tasarımsal detayı incelenebilirken aynı zamanda pek çok farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacakları da belli oldu.

Huawei P40 serisinden fotoğraflar sızdırıldı Huawei P 40 serisinden fotoğraflar sızdırıldı

Huawei, son yıllarda Leica ile yaptığı iş ortaklıkları neticesinde, mobil kamera tarafında, özellikle de mobil fotoğrafçılık tarafında büyük başarılara imza attı. Yakın zamana kadar video tarafında bazı sıkıntıları olsa da bunları da gidermeyi başardı ve sıradaki telefonlarıyla neler yapacak merak konusu. Zira P40 serisinin sloganı olarak şu an “Vizyon sahibi fotoğrafçılık” ibaresi kullanılıyor.

Eldeki bilgilere göre bu iki telefonda da Kirin 990 çipseti olacak. P40 Pro’nun ana kamerası olarak 52MP’lik bir sensörden söz ediliyor. Ek olarak, P40 Pro’nun bir de Premium sürümü olabilir ve bu modelde de 5 önemli kamera olabilir. Detaylar oldukça paylaşacağız.

Koronavirus sonrası evde oyun oynama rekoru kırıldı!

Steamdb’nin paylaştığı verilere göre Valve’ın online oyun satış ve servis platformu Steam, geçtiğimiz haftasonu 24 saatlik dilimde rekor kırarak eşzamanlı olarak 20 milyondan fazla kullanıcının sisteme login olmasına tanıklık etti. Bu sayının neredeyse 6.4 milyonu ise aktif olarak oyun oynayan kişilerden oluştu.

Koronavirus sonrası evde oyun oynama rekoru kırıldı!