Huawei P40 serisi yazılım güncellemesini ilk defa aldı

Huawei P30 and P40 Pro

Dünyanın çok büyük bir beğeni ile karşıladığı Huawei P40 serisi yazılım güncellemesini almaya başladı bile. Şirket kullanıcılarına üst düzey bir hizmet vermek istiyor.

Akıllı telefonlarda yazılım güncellemeleri artık moda oldu diyebiliriz ve Huawei P40 serisi bu konuda en şanslı olan akıllı telefonlar içerisinde yer alıyor. P40, P40 Pro ve P40 Pro+ modellerini tüketicilerin beğenisine sunulan Huawei şirketi yazılım güncellemesi ile ilgili de garanti verdi. Güncellemeler ile ilgili Samsung’un gerisinde kalmak istemeyen Huawei böyle bir adım attı.

Huawei P40 daha donanımlı olacak

Huawei’nin P40 serisi, şirketin “Ultra Vision Leica” olarak isimlendirdiği dikdörtgen kameralar ile birlikte kullanıcılara sunuldu. Birçok kişi bu akıllı telefon modelinin donanımlı geleceğini zaten biliyordu.

Huawei P40 2

 

Şirketin P40 serisi için verdiği yazılım güncellemesi, EMUI 10.1’in Golden Snap ve Sound Booster gibi yeni özelliklerini yeni güncellemeler ile birlikte getirdiği biliniyor. Bu özellikler sayesinde hareketli fotoğraf çekmek daha mümkün hale gelecek. Golden Snap özelliği şu anda bile bir çok akıllı telefon tarafından kullanılmak için bekleniyor.

Microsoft Affirmed Networks firmasını bünyesine kattı!

Huawei tarafından gerçekleştirilen yazılım güncellemesinin daha çok kamera odaklı olduğunu söyleyebiliriz. Zaten şirket akıllı telefonlarında en çok kamera donanımlarına güveniyor. Son olarak yeni gelen yazılım güncellemeleri ile birlikte telefonumu bul özelliğinin de başladığını söyleyebiliriz. Şirket tarafından getirilen bu yeni yazılım güncellemeleri büyük kolaylıklar sağlayacak mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.