Koronavirüs salgını hemen bitmeyecek!

Koronavirüs ne zaman bitecek sorusu

Büyük bir paniğe neden olan koronavirüs salgını ile ilgili çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Bu hastalık tamamen bittikten sonra hastalığın görülmeye devam edileceğini iddia edenlerden biri de Rus doktor Aleksandr Myasnikov’du.

Bu doktor, yeni koronavirüs Covid-19 için bazı ilginç tespitler yaptı. Ona göre hastalıkla başa çıkılabilir fakat ilerleyen dönemlerde hastalığın yeni versiyonları kendisini göstermeye başlayacak. Koronavirüs çeşitlerinin sayısı ise yedi olacak dedi. Tüm bunlara bakıldığında önümüzdeki zamanlarda korkunç tabloların bizi beklediğini söylemek mümkün.

Büyük salgınlar kapımızda olabilir

Virüs salgınları her ne kadar kontrollü olarak görülse bile aslında durum bunun tam tersi. Sağlık ekipmanları ve bütün imkanlar ne kadar fazla olursa olsun belirli bir süre sonra sağlık sistemi çökmeye başlıyor. Bunun en bariz örneklerinden olan İtalya, cehennemi yaşamıştı.

E-Devlet coronavirus

Rus doktor tarafından yapılan açıklamalarda bu virüs salgınının çok daha uzun sürebileceği ve hiç bitmeyeceği söylendi. Koronavirüs türlerinin yaşamaya devam edeceği ve düzenli olarak salgınların meydana geleceği ifade edildi.

Deadpool yıldızı Ryan Reynolds, Koronavirüsle mücadele için harekete geçti

Mysanikov, “Kovid-19 artık ebediyen geldi ve bundan böyle gitmeyecek. Kardeşleri olan koronavirüslerin dünya genelinde akut solunum yolu hastalıklarına yol açtığı gibi bu virüs de insan koronavirüsünün altı türüne katılacak ve bundan böyle yedi koronavirüsümüz olacak.” diyerek durumu net bir şekilde özetledi. Peki siz onun fikirlerine katılıyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.