Sony rest Çekti! Cyberpunk 2077 PlayStation Store’dan kaldırıldı

Cyberpunk 2077’nin yeni nesil sürümü ertelendi

Sony, CD Projekt RED’e restini çekiti. PlayStation 4’te oynanmayacak seviyede olan Cyberpunk 2077 PS Store’dan kaldırıldı.

CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştirmişti. Ancak oyun PlayStation cephesinde o kadar kötü çalışıyordu ki firma para iadesi yapacaklarını açıklamak zorunda kalmıştı. Gösterilen videolar ile alakası olmayan bir deneyim sunarak oyuncuları kandıran CDPR, para iadesi sürecinde Xbox tarafında sıkıntısız bir iade yapmıştı.

Amazon PS5 konusunda büyük hatalar yaptı

Sony, kuralları gereği CDPR’nin para iadesini yokuşa sürmüştü. Bugün gelen tepkiler üzerine Sony, oyunu iade etmek isteyenlerin parasını anında yatıracaklarını açıkladı. İade işlemi için bir de sayfa açan Sony, oyuna karşı sert bir tavır aldı.

Cyberpunk 2077 PS Store’dan kaldırıldı

Cyberpunk 2077’yi PlayStation Store’dan da kaldıran Sony, oyunun PS4’te düzgün çalışmaya başladıktan sonra tekrardan mağazaya geleceğini belirtiyor. Ancak oyunun ne zaman tekrardan mağazaya geleceği ise henüz bilinmiyor.

Oyunları için PlayStation 4’te şaşırtıcı bir şekilde çok iyi görünüyor diyen CDPR’nin oyun çıktıktan sonra biz yapamadık beceremedik iade edelim demesi de oldukça gülünç. Ocak ve Şubat ayında konsol tarafında 2 büyük güncelleme gelecek. Umarız bu güncellemeler ile oyun konsollarda sorunsuz çalışır.