Sonic Mania için Knuckles oynanış videosu yayınlandı

Sonic Mania

Sonic Mania için Knuckles oynanış videosu yayınlandı. Sega’nın yeni oyunu için yayınlanan video beğeni topladı.

Sega’nın oyun dünyasına armağanı olan Sonic, yeni oyunları ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bunlardan birisi de Sonic Mania. 2D tasarımı, piksel grafikleri ve oynanışı ile klasik Sonic oyunlarına geri dönüş yapan Sonic Mania için Knuckles oynanış videosu yayınlandı.

Sonic oyunlarının sevilen karakteri Knuckles’in kendine özgü yetenekleri ile zorlu engelleri aştığı videoda, Flying Battery Zone bölümüne göz atma şansı bulduk. Flying Battery Zone bölümü, 1994‘te çıkışını yapan Sonic & Knuckles’in yeniden düzenlenmiş versiyonu. Oynanış videosu, oyuncular tarafından çok beğenildi.

Sonic Mania, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkışını yapacak. Oyun için spesifik bir çıkış tarihi belirtilmese de bu yılın sonlarına doğru oyuncularla buluşması bekleniyor. Aslında çıkış tarihi için bu yaz gösterilmişti ancak oyun için kısa bir ertelemeye gidildi.

Öte yandan Sega’nın bir diğer yeni Sonic oyunu Sonic Forces de geliştirilme aşamasında. Modern ve klasik oynanışın harmanladığı yapımın bu yıl içinde çıkması beklenmiyor. Sonic Forces de Sonic Mania gibi Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkışını yapacak.

Alan Wake satıştan çekiliyor!