Kırmızı OnePlus 6 satışa sunuluyor

oneplus 6

OnePlus, geçtiğimiz Mayıs ayında satışa sunduğu yeni amiral gemisi modeli OnePlus 6’nın renk yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi de kırmızı renkli OnePlus 6 satışa sunuluyor.

Son yılların popüler üreticilerinden biri olan OnePlus, özellikle üst segment pazarında önemli bir müşteri potansiyeline sahip. Aynı Apple gibi yalnızca amiral gemisi modeller üreten Çinli şirket, şu aralar global pazara açılmanın planlarını yapıyor.

OnePlus hali hazırda Asya pazarında oldukça geniş bir müşteri kitlesine sahip. Fakat Çinli üretici global pazarda zirveye oynamak istiyorsa, müşteri kitlesini daha da genişletmesi gerekiyor. Bunun yolu da OnePlus’ın daha fazla ülkede satışa sunulmasından geçiyor.

Kırmızı renkli OnePlus 6 global pazara geliyor

OnePlus oldukça genç bir şirket. Dolayısıyla global pazarda boy gösterecek kadar güçlü değil. Fakat 3. parti ithalatçılar bu açığı kısmen de olsa kapatmış durumda. Örneğin OnePlus Türkiye’de de kurumsal olarak faaliyette bulunmuyor. Fakat 3. parti ithalatçılar sayesinde, OnePlus modellerini ülkemizde de satın almak mümkün.

Şimdiyse bu modeller arasında bir yenisi daha ekleniyor. Kırmızı renkli OnePlus 6. Çinli üretici Mayıs ayında satışa sunduğu amiral gemisi modeli için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği belirlemişti. Şimdiyse bu renklere kırmızı seçeneği de dahil ediliyor. İşin güzel yanı, kırmızı renge sahip modelin de diğer renk seçenekleriyle aynı etiketten satılacak olması. Global olarak da satışa sunulacak olan kırmızı renkli OnePlus modelinin 580 dolardan satılacak.

Yeni J7 modeli ortaya çıktı