Samsung’un yeni Galaxy J7 modeli ortaya çıktı

galaxy j7 2018

Şu aralar yeni amiral gemisi modeli Note 9 için çalışmalarını sürdüren Samsung’un aynı zamanda yeni Galaxy J7 modeli üzerinde de çalıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Teknoloji dünyasının öncü isimlerinden biri olan Samsung, akıllı telefon pazarındaki gücünü kaybetmek istemiyor. Hali hazırda orta segmentte rakiplerine nazan önemli bir üstünlüğü bulunan Güney Koreli şirket, model yelpazesini genişleterek liderliğini sürdürme çabasında.

9 Ağustos’ta Note 9 modeli için özel bir etkinlik düzenleyecek olan Samsung’un bu tarihten önce yeni bir Galaxy J7 modeli tanıtabileceği ortaya çıktı.

Yeni Galaxy J7 modeli geliyor

Geçtiğimiz gün Wi-Fi sertifikasyon kurumda yeni bir Samsung modeli ortaya çıktı. SM-J737T1 model numarasıyla raporlara yansıyan cihazın, J7 ailesinin yeni üyesi olduğu iddia edildi. Bahse konu cihazın, yeni Galaxy J7 modeli olarak lanse edilmesinin nedeni ise model numarasında geçen “J7” ifadesi. Keza önceki J7 modellerinin numarası da bu şekilde başlıyordu.

Yeni J7 modelinin Android Oreo 8.0 ile geleceği Wi-Fi Alliance sayesinde doğrulanmış oldu. Fakat telefonun diğer özelliklerine dair hiç bir bilgi yok.

yeni galaxy j7

Muhtemelen Samsung’un bu gizemli modeli önümüzdeki günlerde tüm hatlarıyla ortaya çıkacaktır. Keza Güney Koreli şirket, orta segmentteki modelleri için öyle şaşalı tanıtım organizasyonları gerçekleştirmiyor. Bunun yerine cihazları kendi resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden tanıtarak, direkt olarak satışa ya da ön siparişe sunuyor.

Vivo NEX dünyaya açılıyor