Kırılmayan ve su geçirmeyen telefon: Blackview BV9500 Pro

maxresdefault 16

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde özellikle amiral gemisi modellerde büyüyen ekranlar, incelen çerçeve ve parlak tasarımlar fazlasıyla dikkat çekici. Ama öte yandan, bu tip hamleler sonucunda telefonların “dayanıklılık” seviyelerinde de azalmalar yaşanıyor. Bu sebeple de yeni bir telefon aldığımızda ekran koruyucu film, koruyucu kılıf gibi ek ürünlere ihtiyaç duyuyoruz. Bunlar da çoğu zaman “ek masraf” anlamına geliyor. Bazı firmalar ise, akıllı telefon üretirken “dayanıklılık” unsurunu ön planda tutuyor. İşte Blackview BV9500 Pro da bu nadir ürünlerden bir tanesi.

Kırılmayan, su geçirmeyen, her koşulda çalışabilen telefon: Blackview BV9500 Pro

Blackview BV9500 Pro, ilk bakışta yeni nesil telefon olarak adlandırabileceğimiz ürünlerden çok farklı. Ne ince çerçeveleri ne de hafif bir yapısı var. Tam 19mm kalınlığında ve 376 gram ağırlığında. Ama öte yandan, güçlü iskeleti ve yardımcı unsurları sayesinde yaklaşık 2 metre yükseklikten bile düşse bir şey olmuyor, su altında çalışabiliyor, makine yağına ya da çamura düşse bile temizlenip tekrar kullanılabiliyor.

Kırılmayan, su geçirmeyen, her koşulda çalışabilen telefon: Blackview BV9500 Pro

Bu ürün için hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda korkmadan, rahatlıkla kullanabileceğiniz bir akıllı telefon tanımlaması yapabiliriz. Android 8.1 işletim sistemine sahip olan telefonda 5.7 inç değerde ekran var. IPS teknolojisi üzerine inşa edilen ekranın FHD+ çözünürlüğü var ve iyi bir deneyim sunuyor.

Çipset tarafına baktığımızda, Helio P23’ü görüyoruz. Bunun yanında 6GB RAM ve 128GB depolama özelliği var. İsterseniz aynı anda 2 sim kart takabiliyor ve bir tanesini 4G modunda kullanabiliyorsunuz. Ek olarak, sinyalin zayıf olduğu yerlerde kullanabilmeniz için takılıp çıkarılan anteni de bulunuyor.

Telefonun arka tarafında 16MP kamera ve bir de bokeh efekti için sensör mevcut. Ön kısımda da selfie’ler için 13MP kamera konumlandırılmış. Pil tarafına baktığımızda ise, 10000mAh değerini görüyoruz. Hızlı şarj destekleyen bu pil, 3.5 saatte tamamen şarj olabiliyor ve hatta kablosuz şarj desteği de sunuyor.

Daha fazla detayı videomuzda bulabilirsiniz.

Yıllar, anılar ve Walkman’in 40. yılı kutlu olsun!