Su geçirmeyen iPhone 6s kılıfları

Su geçirmeyen iPhone 6s kılıfları

#İŞBİRLİĞİ

Su geçirmeyen iPhone 6s kılıfları galerimizdeki ürünler ile cihazınızı sıvı temasına karşı koruyabilir hatta su altında video ve fotoğraf çekimleri yapabilirsiniz. Suya dayanıklı kılıflar galerimizde.

Şimdiye kadar çok çeşitli akıllı telefon kılıfları görmüş olabilirsiniz. Kılıflar genellikle cihazımızı çiziklerden ve ufak darbelerden korumaya yarıyor. Değişik tasarımlar ve renkli desenler ile de ilgimizi çekmeye çalışıyor. Ancak bazı kılıf üreticileri kılıflara ek özellikler kazandırmayı seviyor. Çakmak işlevi görebilen kılıftan tutun, içerisinde dahili bir batarya olan kılıflara kadar çok çeşitli ve farklı fonksiyonlara sahip ürünler bulabilirsiniz.

Bizler ise bu galerimizde su geçirmeyen iPhone 6s kılıfları derlemesi ile karşınızdayız. Üstelik bu kılıflar sadece iPhone 6s için değil aynı zamanda iPhone 6 için de kullanılabiliyor. İki cihaz arasındaki milimetrik farklar, kılıf tarafında etki etmeyecek kadar küçük. Başarılı bir kameraya sahip olan iPhone 6s telefonunuzu bu kılıflarla kullanarak havuzda veya denizde bile çekim yapabilirsiniz. Ülkemizde 3099 TL’den başlayan fiyatlarla satılan bu telefonu sudan korumak istediğinizi biliyoruz.