Kerimcan Aleyna Tilki’yi ikiye katladı!

Kerimcan Durmaz Peşimde

Aynı gün single çalışmasını yayınlayan iki isimden Kerimcan ve Aleyna Tilki arasındaki rekabet sosyal medyada da gündem oldu.

Sosyal medya sayesinde ünlenen iki isim Aleyna ve Kerimcan yaklaşık olarak 5 gün önce yeni single çalışmasını yayınladı. Aleyna’nın uzun bir süredir Retrograde isimli şarkı üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu. Bu şarkı için dünya çapında isimlerle çalışan Aleyna, aradan geçen 5 güne rağmen umduğu izlenmeye ulaşamadı.

Öte yandan ilk çalışmasını yayınlayan Kerimcan Durmaz ise Peşimde isimli şarkısı ile beklenenin üzerinde bir performansa imza attı. Hatta öyle ki Durmaz’ın şarkısı, Aleyna’nın dünya çapındaki isimlerle yaptığı şarkıdan daha çok izlendi.

aleyna kerimcan

Kerimcan Aleyna Tilki’yi ikiye katladı!

Elbette Kerimcan’ın klibinin aradan geçen 5 günlük süre içerisinde Aleyna’nın klibinden fazla izlenmesinin farklı sebepleri de olabilir. Malum Kerimcan’ın yaptığı klip çok da görmeye alışık olduğumuz türden değil.

Aleyna ise her zamanki gibi sade yapıda bir klibe imza atmış. Genel olarak şarkı sözleri vs. de çok kötü değil. Lakin Aleyna’nın bu şarkı ile dünya çapında ses getirmesi şimdilik pek de olası görünmüyor.

Keza Aleyna bu şarkı ile dünya starı olma yolundaki ilk adımını atacağına inanıyordu. Fakat Aleyna’ın daha önce yaptığı Türkçe şarkılar dahi Retrograde’ten çok daha fazla ilgi çekmişti. Belki bu şarkı önümüzdeki süreçte patlar. Yine de bekleyip göreceğiz.

Ve uzay oteli için geri sayım başladı