Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz linç edildi!

Kerimcan Durmaz

Henüz yeni yeni sosyal medya fenomeni olan Kerimcan Durmaz, büyük bir skandalla anıldı. Sosyal medya fenomenlerinin çok yoğun bir şekilde topa tutulduğu şu dönemlerde, Durmaz hakkında birçok spekülasyon ortaya atıldı.

Normal şartlarda makyaj ve müzik üzerine çalışmalar yapan ancak henüz mesleği tam olarak bilinmeyen Kerimcan Durmaz’ın bir tuvalette çektiği video nedeniyle başına gelmeyen kalmadı. Sosyal medya üzerinden ünlü fenomene çok ağır hakaretler de edildi.

Kerimcan Durmaz hukuki süreci başlattı

Yaptığı bir yolculukta; tuvalette cinsel organını gösterip bunu Instagram hikayesi olarak paylaşan Durmaz hakkında, hukuki süreç başlatıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, 3 milyon takipçiye sahip bir fenomen’in daha sorumlu davranması gerektiğini savundu.

Kerimcan Durmaz skandalı

Tüm bu yaşanan skandallar sonrasında konuşan Durmaz, kendisinin de hukuki bir süreç başlattığını ve olayın tamamen yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyledi. Attığı videonun kendisini rahatsız eden birisinin videosu olduğunu ifade ifade etti. Bu videoyu avukatına gönderecekken, söylediğine göre yanlışlıkla Instagram hikayelerde paylaşmış. Sosyal medyada Durmaz’ı adeta linç ettiler.

Bu sosyal medya fenomeninin yaptığı Instagram hikayeler paylaşımı ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Deep Turkish Web kanalının sahipleri tutuklandı!