Ken ve Ryu Yerine Geçebilirsiniz

ken ve ryu yerine geçebilirsiniz

Ken ve Ryu yerine geçebilirsiniz. Nasıl mı? Nintendo Switch için geliştirilen yeni Ultra Street Fighter II ile.

Yeni dönemde en çok merak edilen cihazlardan biri hiç kuşkusuz ki Nintendo Switch. Söz konusu oyun konsolları olduğunda çok ilginç ve başarılı ürünler ortaya çıkarabilen Nintendo, Switch ile de çok iddialı geliyor. Yeni konsol için oyunlar bir bir duyurulmaya başlandı. Bunlar arasında Ultra Street Figter II de var. Ve bu oyunda Ken ve Ryu yerine geçebilirsiniz.

Wii ile hareket algılayıcılı oyunları hayatımıza sokan Nintendo, Switch’te de bu özelliğe yer verecek. Cihazın kontrolleri aynı zamanda hareket algılama özelliğine de sahip. Konsola çıkacak olan Ultra Street Fighter II de bunu farklı bir şekilde kullanacak.

Japonya’da yayınlanan Capcom TV adlı prorgramda bu özelliğin nasıl kullanılacağı gösterildi. “Way Of The Hado” adlı bir modda oyuncular Ken veya Ryu’nun yerine geçerek, el hareketleriyle Street Fighter’ın en meşhur hareketi hadouken yaparak gelen düşmanları alt edecekler. Standart Street Fighter oynanışından çok farklı olan bu mod, hareket algılayıcıyı kullanıyor.

Ancak şu an için hareket algılayıcının tam mükemmel çalıştığını söylemek zor. Oyun piyasaya çıktığında videoda gördüğümüzden daha iyi olması gerektiğini söylememiz gerek.

Akıllı Telefon Pilleri Hakkında Efsaneler ve Gerçekler