Keloğlan için ilk tanıtım videosu yayınlandı

keloğlan

Türk sinema tarihinde önemli bir yeri bulunan Keloğlan, yılllar sonra tekrardan beyaz perdeye aktarılacak. Üstelik bu seferki film fantastik bir yapım tadında olacak. İşte detaylar.

Keloğlan tekrardan beyaz perdeye geliyor

Herhalde Keloğlan ismini hepimiz duymuşuzdur. Bu kahraman Yeşilçam’a da bir dönem damga vurmuş ve Rüştü Asyalı’nın başrolünde yer aldığı pek çok film yayınlanmıştı. Peki doğuştan kel olan karakterimiz aslında nasıl bir dünyada yaşıyordu? Malum Rüştü Asyalı’nın oynadığı filmler genel itibariyle padişahlık zamanında geçen ve ekseretle imkansız bir aşk hikayesini anlatan yapımlardan ibaret oluyordu. Peki ya romanlar?

Genel itibariyle bakıldığında Keloğlan romanları biraz fantastik olarak yorumlanabilir. Keza bazı maceralarda ejderhalardan, dev yaratıklara kadar pek çok düşmanı olmuştur. İşte önümüzdeki dönemde vizyona girecek olan yeni Keloğlan filmi de bu maceralardan yola çıkacak.

Merakla beklenen filmin ilk tanıtım videosu geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan bu tanıtım videosunda bile ne derece fantastik bir filmin bizleri beklediğini anlayabiliyoruz. Bahse konu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Filmin başrollerinde Atilla Doğukan Türkyılmaz, Yağmur Ün, Asuman Dabak, Kaya Akkaya, Yakup Yavru ve Esvet Şahin gibi isimler bulunuyor. Yapımcı ekibin film için kararlaştırdığı vizyon tarihi ise 7 Eylül 2018. Yani henüz filmin vizyona girmesine hayli uzun bir sürenin olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sherlock Holmes 3 vizyon tarihi belli oldu