Arif v 216 tekrardan vizyona giriyor

arif v 216

Bu senenin hemen başında vizyona giren Arif v 216, 18 Mayıs’ta tekrardan izleyiciyle buluşacak. Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği yapım, böylece ikinci defa beyaz perdede boy gösteren nadir filmlerden biri olacak.

Arif v 216 tekrardan seyirciyle buluşuyor

Hatırlanacağı üzere daha önce benzer bir uygulamayla Düğün Dernek filminde de karşılaşmıştık. Fakat Düğün Dernek’in ikinci gösteriminde, ilk gösterimde filmden kesilen sahneler de filme dahil edilmiş, böylece filmin süresi bir nebze daha arttırılmıştı.

Peki Arif v 216’da da böyle bir durum söz konusu olacak mı? Açık konuşmak gerekirse henüz bu konu hakkında net bir açıklama yapılmadı. Fakat bildiğimiz kadarıyla filmden kesilen, gösterilmeyen pek bir sahne bulunmuyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Filmde Cem Yılmaz’a, Ozan Güven, Zafer Algöz, Seda Balkan, Özkan Uğur gibi isimler eşlik edecek.

GORA ve AROG’dan sonra yaşanan olayları konu edinen filmde, 216’nın kaçırılması sonucu dünyanın felakete sürüklenmesi ve Arif’in bu durum karşısında nasıl bir plan izleyeceğine şahitlik edeceğiz.

Film ilk gösteriminde 4.9 milyonluk bir izleyici sayısına ulaşmıştı. Bu sayıyla GORA’yı geçmeyi başaran film, Cem Yılmaz’ın en çok izlenen filmi unvanını da eline geçirmişti.

Açık konuşmak gerekirse, bu film ile vizyona giren pek çok yapım, çoktan DVD olarak raflardaki yerini aldı. Arif v 216’nın DVD yerine tekrardan beyaz perdeye dönmesi gereksiz bir zaman kaybı olacaktır.

Organize İşler 2 filminde Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi