KEF R hoparlör ailesi ses performansında çıta yükseltiyor

2 2

Hoparlör denilince akla ilk gelen markalardan KEF, R serisinin kalitesini NAD’ın M10 amplifikatörü ile birleştirerek müzik dinleme keyfini zirveye taşıyor.

Ocak ayında hifilife.com’da ve Hi-Fi mağazalarında satışa çıkacak KEF R serisi, markanın patentli Uni-Q teknolojisiyle Hi-Fi sesin kusursuz deneyimini yaşatıyor. Her iki üründe de dekoratif tasarım, mükemmel uyumla bir araya geliyor.

1 2

Daha detaylı, daha derin, daha heyecanlı

Dünyanın en iyi hoparlör markaları arasında yer alan KEF’in R serisi yeniden dizayn edildi. Sesi en doğal haliyle sunan ve detayları yakalayabilen hoparlörler tasarlayan kaliteli İngiliz KEF, yenilenen R serisinde tecrübe ve müzik tutkusunu bir araya getiriyor. Yenilenen seride ses daha detaylı, derin ve heyecanlı. İleri akustik teknolojisi seride sade ve şık tasarımla yer alıyor. Evinizin ambiyansını değiştirecek tasarımlara sahip seride, kule tipinin yanında raf tipi, merkez ve Dolby Atmos hoparlör seçenekleri de bulunuyor.

3 2

EISA Award 2019-2020 En iyi High-End Hoparlör ödüllü

KEF’in kendine özgü teknolojisi Uni-Q driver yapısı R serisinde de kendini gösteriyor. Serinin öne çıkanı ise EISA Award 2019-2020 En iyi High-End Hoparlör ödüllü R11. Dört bas sürücüsü, bir özel Uni-Q sürücüsü bulunan R11’de serinin diğer hoparlörlerinde olduğu gibi üç kanallı yapıya sahip. Frekans aralığı ise 30-50.000 Hz arasında.

KEF, R11, kule tipi hoparlör, 33.599 TL

KEF, R7, kule tipi hoparlör, 21.499 TL

KEF, R5, kule tipi hoparlör, 16.129 TL

KEF, R3, merkez hoparlör, 10.749 TL

KEF, R2c, raf tipi hoparlör, 6.599 TL

KEF, R8a, Dolby Atmos tipi hoparlör, 6.299 TL

4 1

Ses güçle birleşiyor

En iyi ve en güçlü sese, NAD’ın M10 müzik yayın amplifikatörü ile ulaşılıyor! NAD tarafından geliştirilen amplifikatör, kaydedilmiş müzik kataloglarının tümüne daha önce hiç olmadığı kadar erişim imkanı veriyor. Çalma listeleri, müzik uygulamalarının yanında çok odalı işletim sistemi olan BluOS desteği de amfide bulunuyor. Bu destek sayesinde NAD M10 çok daha kullanışlı ve çok yönlü hale geliyor ve muhteşem ses kalitesi evlere ulaşıyor.

Dinlenilen müziği kusursuzlaştıran NAD M10 da KEF’in R11’i gibi EISA ödüllü. 2019-2020 yılında EISA Award tarafından en iyi akıllı amfi seçilen cihaz, stream özelliğinin yanında 7 inç dokunmatik ekranı ile de fark yaratıyor. Tasarımıyla bulunduğu ortamlarda fark yaratan amfi, KEF’in yenilenen R serisi ile sesi mükemmelleştiriyor.

Dört kameralı TCL PLEX incelemesi!