Sony’den yeni EXTRA BASS Ses Ürünleri

sony 2

Sony, derin bas sunmaya adanmış çok sayıda yeni ürünü ile ses ürünleri yelpazesinde güçlü bir genişlemeye gittiğini açıkladı.

Müziğine dışarıda ve evdeyken de ara vermek istemeyen müzik tutkunları, genişletilen mevcut EXTRA BASS kulaklık serisi ile taşınabilir kablosuz hoparlörleri kullanarak diledikleri yerlerde derin bas notalarının keyfini sürebilirler.

SRS-XB3 / SRS-XB2 Taşınabilir Kablosuz Hoparlörler

Partiye daha da fazla enerji katmak için özel EXTRA BASS butonuna sahip SRS-XB3 ve SRS-XB2 taşınabilir kablosuz hoparlörler ile dışarıdayken de arkadaşlarınızı etkileyin.

sony

Küçük boyutuna göre son derece güçlü bir bas elde etmesini sağlamak için XB3’ün içinde çok sayıda önemli teknoloji bulunuyor. Bunlar arasında, yeni geliştirilen 48mm’lik tam yelpazeli büyük hoparlör ünitesi, Sony’nin optimal sıkıştırma işlemini parçanın her düzeyine uymak üzere dinamik olarak uygulayan eşsiz DSP’si, istikrarlı, yüksek çıkış gücü sağlamak için yüksek kapasiteli pil ve bas yelpazelerini güçlendirmek için çift pasif radyatör de bulunuyor.

Sadece 930 gr ağırlığı, yanınızda taşınabilecek kadar küçük boyutları ve 24 saat sürekli kablosuz kullanım için yeterli pil ömrü ile, artık tüm gün boyunca parti yapabilirsiniz.

sony 3

Daha küçük olan SRS-XB2 ise ilk bakışta bu boyuttaki bir cihazdan hiç beklenmeyecek güçte bir ses sunuyor; avuç içine sığan tasarımı sadece 480 gr ağırlığında olmasına rağmen yeni geliştirilen 42 mm’lik tam yelpazeli hoparlör ünitesini de içine alıyor. Ekstra güçlü mıknatıslar, saf bas sesi ve hafif diyaframı ise ses basıncı düzeylerini iyileştiriyor. XB2 aynı zamanda Sony’nin DSP ve kompakt büyüklükteki bir hoparlörde daha önce hiç görülmediği kadar yüksek akustik basınç ve daha etkili bas notalar sunan pasif radyatörünü de içinde barındırıyor.

Pilin 4 saatlik şarj süresi ile yaklaşık 12 saat boyunca sürekli kablosuz kullanım sağlandığından, müziğinizin kesilmesinden endişelenmenize gerek yok.

Her iki kablosuz hoparlörün de çok sayıda kullanım seçeneği bulunuyor. XB3 partide bir bukalemundan farksız: tarz veya alan sınırlamalarınıza göre yatay veya dikey şekilde kullanılabiliyor. Hem XB2 hem de XB3, daha da güçlü ses elde etmek için ‘Hoparlör Ekle’ özelliği ile kablosuz olarak iki hoparlör eklemenize imkân veriyor; eş zamanlı olarak iki hoparlör yoluyla müzik çalmanızı sağlayan Double modu ve müziği stereo olarak çalmanıza imkân veren Stereo modu. Su sıçramasına dayanıklı hoparlörler, hareketli havuz partinizin hoparlöre sıçrayan su yüzünden sekteye uğramasını engelliyor. Hoparlörleri kullanmak da gayet kolay; tek dokunuşta NFC Bluetooth bağlantısı ile, partinizde parçaları anında dinlemeye başlamak için tek yapmanız gereken akıllı telefon veya müzik cihazınıza dokunmak.

sony 4

MDR-XB650BT Kulaklık

MDR-XB650BT, Sony’nin mevcut Sony EXTRA BASS kulaklık serisinin en son Bluetooth uyumlu, kompakt üyesi. Dahili bas güçlendirme yapısı ve özel EXTRA BASS diyaframı ile bir araya gelen bu yelpazeye özgü 30 mm sürücü sayesinde, kulaklık zengin basın ritim ve kusursuz halini hassasiyetle ortaya çıkaran son derece gerçekçi notalar elde ediyor.

Kablosuz çalışmanızı sağlayan tek dokunuşta Bluetooth bağlantısı ve müzik çalma, NFC üzerinden sunuluyor. AAC ve aptX Bluetooth codekleri ile uyumlu olan NFC, kablosuz dinleme sırasında dahi premium ses kalitesi elde edilmesini mümkün hale getiriyor.

Kulaklık, özellikle derin bas için müzik çalma deneyimini geliştirmek üzere tasarlandı. Daha yüksek temas yüzey alanı ile, sabit şekilde oturarak güçlü ve derin bas notalarına dahi dayanabiliyor. Kulak yastıkları, yumuşak dokusu ile cilde sağlam şekilde oturarak mükemmel kullanım konforu ve son derece dengeli ses elde ediyor. Kasa bölümünün yassı şekilde katlanmasına imkân veren döner yapı tasarımı ile kulaklığı kolaylıkla saklayabilir ve gittiğiniz her yere beraberinizde götürebilirsiniz.

USB üzerinden her yerde şarj edilebilen ve 30 saat sürekli müzik çalan hoparlörler ile, partiniz şafak söktüğünde dahi durmayacak.

HP, yeni hibrit bilgisayarı ile büyülüyor