Şık tasarım ve güçlü bas deneyimi için Philips BT3000

BT3000

Philips ses sistemlerinin geniş ürün yelpazesine yepyeni bir ürün daha eklendi. Bu yeni üye, Philips’in yeni kablosuz bluetooth hoparlörü BT3000. Şık tasarımlı, ince ve modern bir kasaya sahip olan BT3000, güçlü bir bas deneyimi sağlıyor.  

Bas tepkili hoparlör sistemi, daha güçlü ve çok daha derin bir bas sesi sunuyor. 5 W çıkış gücüne sahip BT3000’de bu sistem, düşük frekans çevrimini en iyi hale getirmek için woofer’a akustik olarak uyumlu bir bas borusu eklenmesiyle geleneksel bir hoparlör sisteminden farklılık gösteriyor. Sonuç ise müthiş oluyor; daha derin kontrollü bas ve daha düşük ses bozulması.

BT3000

Kolay kullanımıyla kullanıcısının işini kolaylaştıran BT3000, pille çalışma özelliğiyle ev dışında da her mekanda kullanımı mümkün kılıyor.  İstediğiniz her yerde müzik keyfi için pil veya elektrik gücü seçeneği sunan BT3000, 8 saate varan müzik çalma süresi vadediyor.

BT3000’ün yerleşik mikrofonu sayesinde; hoparlörünüz telefon ahizesi görevini de üstleniyor. Bu özellik sayesinde biri sizi aradığında müzik duraklatılır ve hoparlör üzerinden konuşabilmeniz sağlanır. BT3000, bu özelliğiyle özellikle evde kullanım için çok ideal bir hoparlör olarak öne çıkıyor.   

Philips BT3000’nin fiyatı:  199,90 TL

1,2 milyar dakika bayramlaştık