Keanu Reeves şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Keanu Reeves şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Matrix serisi ile tanınan Keanu Reeves aynı zamanda Hollywood’da en mütevazi isimlerinden biri olmasıyla da biliniyor. Reeves geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada şaşırtıcı bir itirafta bulundu. İşte detaylar.

Keanu Reeves tartışmasız bugün Hollywood’da çalışan en büyük ve en popüler yıldızlardan biri. Reeves geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada hayatında sadece iki kere başka bir yıldızdan imza istediğini belirtti. Stephen Colbert ile The Late Show‘da konuşan Reeves, imzasını istediği sadece iki ünlü olduğunu, bunlardan biribib Velvet Underground’dan Lou Reed ve diğeri de Bill & Ted’in başrol oyuncusu George Carlin olduğunu açıkladı.

Keanu Reeves şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Şu anda The Matrix serisinin yeniden canlanması The Matrix Resurrections’da yer alan Reeves, filmin tanıtım çalışmasının bir parçası olarak talk show’a çıktı. Reeves, başka bir yıldız olan Lou Reed’den bir şey imzalamasını istediğinde, bu imzayı kendisi için istemediğini de belirtmiş.

Keanu Reeves, hayırsever bağışlardan, tüm masrafları karşılanan tatil jestlerine kadar, farklı hareketleriyle tanınan biri. On yıllardır kimsenin kendisi hakkında iyi şeyler söylemekten başka bir şeyi yok. Aktörün bu kadar popüler olmasının bir diğer sebebi de bu tavırları olabilir. Hem bu kadar mütevazi olup hem de bu kadar ünlü olan bir Hollywood yıldızının var olması hala bazı insanları şaşırtıyor. Reeves daha önce metroya bindiği görüntülerle de gündeme oturmuştu.

Apple artırılmış gerçeklik sistemi ne zaman tanıtılacak? Önemli iddialar var