Keanu Reeves NFT yatırımları hakkında konuştu

Keanu Reeves NFT yatırımları hakkında konuştu

Şimdiye kadar, NFT’leri mutlaka duymuşsunuzdur. Bu yeni yatırım aracı ne kadar popüler olursa olsun, kafası karışık bazı insanlar mevcut. Bunlar arasında oyuncu Keanu Reeves de yer alıyor. İşte detaylar.

Matrix’in yeni filmine çok az kalmışken Keanu’yu her yerde görmeye başladık. Ünlü oyuncu şimdi film dışında bir konuyla gündeme geldi. Keanu’ya NFT yatırımları soruldu. Kendisi ve The Matrix ikonu Carrie-Ann Moss ile yapılan bir röportajda Alex Heath, oyunculara kripto para birimi, NFT koleksiyonları ve dijital kıtlık kavramı hakkındaki fikirlerini sordu. Keanu Reeves cevabı ise cevabı ile şaşırttı. Reeves, bir arkadaşının kendisi için satın aldığı kripto para birimine sahip olduğunu söylediği için blok zincirini bilmiyor gibi değil. Ancak, henüz aktif olarak ticaret yapmıyor. Reeves tamamen dijital bir gerçeklikte yaşamanın korkutucu bir fikir olduğunu düşünmeyen gençlere Matrix filminin örneğini verdi. Oyuncu bu gidişatı desteklemediğini bildirdi.

Keanu Reeves NFT yatırımları hakkında konuştu

Görünüşe göre dünyanın tamamen dijital bir hal alması oyuncunun ilgisini çeken bir durum değil. Tamamen dijital bir dünyada bazı endişelere sahip olan oyuncu Matrix filminden yola çıkarak olayların ilerde pek istediğimiz gibi olmayabileceğinin altını çiziyor.  NFT çılgınlığına ise hiç anlam veremeyen Keanu aşağıda izleyebileceğiniz röportajda fikirlerini açıkça belirtiyor. Siz bu NFT ve dijital dünya çılgınlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Büyük dünya bankalarının dolar tahmini yok artık dedirtti: Faiz indirimi