Keanu Reeves Matrix 5 gelecek mi sorusunu yanıtladı

Keanu Reeves Matrix 5 gelecek mi sorusunu yanıtladı

Keanu Reeves, Matrix 5’in Matrix Resurrections’tan sonra geleceğine inanmıyor. Reeves, yönetmen Lana Wachowski’nin The Matrix serisine son eklenen filminde “seçilen kişi” rolünü bir kez daha canlandırdı. İşte filmin devamına yorumları.

Keanu Reeves Matrix devam filmi hakkında yorum yaptı. Film şimdiye kadar dünya çapındaki gişede 70 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ve açılış hafta sonu koşusunda 12 milyon dolarlık düşük performans gösterdi. Bu zayıf gişe açılışı, filmin HBO Max yayın hizmetine eşzamanlı olarak yayınlanmasının yanı sıra COVID-19 salgınıyla ilgili devam eden endişelerden sorumlu olabilir. Yine de, Matrix Resurrections’ın meyvelerini vermesi bile biraz tuhaf. Wachowski kardeşler Lana ve Lily, 2003’teki The Matrix Revolutions‘tan sonra başka bir Matrix filmi yapma niyetlerinin olmadığını açıkça belirttiler. Aslında, Lily 2015 yılında röportajcılara The Matrix serisine geri dönmenin “özellikle itici bir fikir” olduğunu söyledi.

Keanu Reeves Matrix 5 gelecek mi sorusunu yanıtladı

Şimdi sinemalarda gösterime giren film ve HBO Max ile izleyiciler The Matrix 5’in ufukta olup olmadığını merak ediyor. Empire Magazine ile konuşan Reeves, The Matrix 5’in gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusundaki düşüncelerini belirtti. Sıradaki başka bir film sorulduğunda, Reeves, “Lana’nın başka bir Matrix yapmayacağını söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı. Bu durumda devam filminin şimdilik gelmeyeceğini söylemek yanlış olmaz. Zaten hayranlar hali hazırda dördüncü filmin aslında yapılmaması gerektiğini düşünüyorlardı. Bu bakıma beşinci bir filmin gelmemesi seri açısından daha iyi olabilir.

Metaverse internette sapıklık yapılmasına neden olabilir: Taciz vakaları artıyor