Kasım indirimleri kampanyalarında ithalatçı garantili ürünlere dikkat!

black friday

Her sene olduğu gibi bu sene de Kasım ayı içerisinde binlerce mağaza ve online alışveriş sitesi devasa indirimlerle karşımızda olacak. Yalnız bu indirimlerde dikkat etmeniz gereken bir çok unsur bulunuyor.

Kasım indirimleri kampanyalarında ithalatçı garantili ürünlere dikkat! Eğer son zamanlarda yeni bir telefon almayı düşündüyseniz muhtemelen yaptığınız ilk şey fiyat araştırması olacaktır. Bunu yapmak ise son derece basit diyebiliriz. Google üzerinden marka ve model yazarak pekala aradığınız telefonu rahatlıkla bulabilirsiniz.

2019 Black Friday çılgınlığı kargo

Peki şimdi gelelim karşınıza çıkan sonuçlara. Genel olarak bir telefon için pek çok fiyat seçeneği karşınıza gelecektir. Lakin bu noktada dikkat etmeniz gereken temel unsur aradığınız telefonun kurumsal bir garanti kapsamında olması gerektiği.

Varsayalım ki Oppo marka bir telefon arıyorsunuz. Yaptığınız aramalarda Oppo Türkiye garantili cihazları seçmeye özen göstermeniz gerekiyor.

1 1

Kasım indirimleri kampanyalarında ithalatçı garantili ürünlere dikkat!

Oppo Türkiye garantili seçeneklerin yanı sıra daha uygun fiyatlı 2 yıl ithalatçı garantili ürünlere de gözünüz takılabilir. Bu seçenek de garantiyi telefonu üreten Oppo değil, Türkiye’ye getirten ithalatçı veriyor.

black friday p

Garanti kapsamı da yalnızca ithalatçının anlaştığı teknik servislerde geçerli oluyor. Yani bu telefonun başına herhangi bir şey geldiğinde Oppo Türkiye duruma müdahale etmiyor. Ya da garantisi bitmeden telefonu resmi Oppo servisine götürdüğünüzde herhangi bir işlem yapılmıyor.

Kısaca özetlememiz gerekirse, eğer durumunuz el veriyorsa, ithalatçı garantili ürünler yerine resmi, kurumsal garanti veren telefonları tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Twitter, çalışanları işten çıkarmaların bugün olacağı konusunda uyardı