Kaçak telefon satışı giderek yaygınlaşıyor

Vivo

Akıllı telefon fiyatlarının önemli oranda artması, kullanıcıların kaçak telefonlara yönelmesine zemin hazırladı. Peki çok kullanıcı internetten en ucuz bulduğu cihazlara yöneliyor. Bu da belli başlı sıkıntıları beraberinde getiriyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kaçak telefon satışı giderek yaygınlaşıyor. Eğer son zamanlarda yeni bir telefon almayı düşündüyseniz muhtemelen yaptığınız ilk şey fiyat araştırması olacaktır. Bunu yapmak ise son derece basit diyebiliriz. Google üzerinden marka ve model yazarak pekala aradığınız telefonu rahatlıkla bulabilirsiniz.

Akıllı telefonlar 2022

Peki şimdi gelelim karşınıza çıkan sonuçlara. Genel olarak bir telefon için pek çok fiyat seçeneği karşınıza gelecektir. Lakin bu noktada dikkat etmeniz gereken temel unsur aradığınız telefonun kurumsal bir garanti kapsamında olması gerektiği.

Varsayalım ki Vivo marka bir telefon arıyorsunuz. Yaptığınız aramalarda Oppo Türkiye garantili cihazları seçmeye özen göstermeniz gerekiyor.

Apple iPhone 13 Pro'da Makro Mod sorununu düzeltiyor

Kaçak telefon satışı giderek yaygınlaşıyor

Vivo Türkiye garantili seçeneklerin yanı sıra daha uygun fiyatlı 2 yıl ithalatçı garantili ürünlere de gözünüz takılabilir. Bu seçenek de garantiyi telefonu üreten Vivo değil, Türkiye’ye getirten ithalatçı veriyor.

vivo katlanabilir telefon

Garanti kapsamı da yalnızca ithalatçının anlaştığı teknik servislerde geçerli oluyor. Yani bu telefonun başına herhangi bir şey geldiğinde Vivo Türkiye duruma müdahale etmiyor. Ya da garantisi bitmeden telefonu resmi Vivo servisine götürdüğünüzde herhangi bir işlem yapılmıyor.

Kısaca özetlememiz gerekirse, eğer durumunuz el veriyorsa, ithalatçı garantili ürünler yerine resmi, kurumsal garanti veren telefonları tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Instagram video gösterme işini abarttığını kabul etti