Kasım Ayında iPhone 5S ve 5C’ler Piyasamızda

Merakla beklenilen telefonların dünyada estirdiği rüzger bizleri de serinletmeye yetti. Çokça konuşuluyor. Şuanda en gözde telefonlar iPhone 5S ve iPhone 5C’dir. Kasım ayında bu iki muhteşem ürün raflarda yerini alacaktır.

Bu iki muhteşem modelin her ne kadar diğer iPhone modellerinden hem sistem olarak hem de fiyat olarak bir fark getirdiği söylenmiş olsa da, bunun bu şekilde olmadığı malumunuzdur. En azından fiyatlar konusunda bu durum, diğer iPhone modellerinden bir farklılık arz etmiyor. Ama sistemleri konusun da diyecek söz yok çünkü iPhone 5S ilk 64 bit işlemcili telefon ve A7 teknolojisine sahip. Ancak kasım ayında raflarda sadece bu iki telefon yer almayacak. Daha başka ürünlerde sonbahar döneminde sizlerle buluşacaktır. Bunlardan birisi yine çok konuşulan Sony PlayStation 4 modelidir. Eskisinden daha hızlı ve cazip bir model olarak piyasaya giriyor. 500 GB disk alanı mevcut. Bunun yanında PlayStation 3 oyunlarını da, çalıştırabilecektir. Ancak fiyatına bakılırsa çok cep yakacağa benziyor. 1300 liradan satışa sunulmayı bekliyor.

appleiphone5slaunchinginindonesianjpg1024x768_d

Bir de yeni bir dünyaya doğru yavaş adımlarla gidiyoruz. Giyilebilir teknolojinin ilk emareleri raflarda görünmeye başlayacak. Akıllı saat alanında firmaların kapışması, giyilebilir teknolojik malzemeleri daha çeşitli bir hale getirdi. Ancak şuanda sadece piyasada akıllı saatleri göreceğiz. İlerleyen zamanlarda daha fazlası bizleri bekliyor. Samsung galaxy gear satışa sunulacaklardan birisi kasım ayında. Bunu Samsun Galaxy modeline sahip olan kullanıcılar tercih edecekler. Bu saati aldığınız zaman, telefonunuzu nereye koyduğunuzu unutabilirsiniz. Çünkü pek fazla olduğu yerden çıkarmaya gerek kalmayacak galaxy gear akıllı saatiyle. Fiyatına gelince 1000 liradan satışa sunulacak gibi. Ayrıca şarj konusunda istemediğiniz bir durum gösteriyor. Her gün şarj etmeniz gerekecektir.

Diğer bir piyasaya çıkacak ürün ise, Microsoft Xbox One’dır. Mükemmel bir tasarıma sahiptir. Ayrıca evinizde sadece bir oyun deneyimi değil aynı zamanda sinema deneyimi de, yaşatmaktadır. Sesli ve görsel kontrol sistemi sayesinde çok işlevsel bir yapıya sahiptir. Fiyatına gelince yaklaşık olarak 1300 liradan piyasada ki yerini alacaktır.