iPhone 5S ve iPhone 5C’nin Türkiye Çıkış Tarihi Kesinleşti

apple new model iphone 5s manset

Daha önce Ekim ayı içerisinde satışa sunulması beklenen Apple’ın Eylül ayı içerisinde tanıttığı akıllı telefonları iPhone 5S ve iPhone 5C 1 Kasım tarihi ile Türkiye’de resmi olarak satışa sunulacak.  

Türkiye’de birkaç teknomarket tarafından yüksek fiyatla satışa sunulan iPhone 5S ve iPhone 5C modelleri Apple’ın açıkladığı listeye göre 1 Kasım tarihi itibariyle resmi olarak satışa sunulacak. İlk olarak operatörler ile satışa sunulacak ürünler şimdilerde 3000 TL’nin üzerinde satışa sunulan iPhone 5S’in fiyatını da geriletecek. Amerika’da 649 dolar + vergi bedeliyle satışa sunulan iPhone 5S Türk lirasıyla yaklaşık 1400 TL’ye satışa sunuluyor. Türkiye’de ise bu fiyatın 2200 TL civarında olması bekleniyor. iPhone 5C’nin fiyatının ise 2000 TL civarında olacağı tahmin ediliyor. Bu yeni iki akıllı telefonu ise Turkcell, Vodafone ve Avea Türk tüketicisiyle buluşturacak. apple-new-model-iphone-5s
Alışveriş marketlerinin teknolojiye olan tutkusu ise devam ediyor. Gıda ürünleri ağırlıklı bir portföye sahip olan BIM marketler zinciri 11 Ekim tarihinde iPhone 5S’i 2299 TL fiyata Türk kullanıcılarıyla buluşturacak. Eğer 1 Kasım tarihini beklemek istemiyorsanız BIM’in bu erken satışını bir fırsat olarak görebilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.