2014 Yılının En Çok Satan Akıllı Telefonları

2014 yılının en çok satan akıllı telefonları

#İŞBİRLİĞİ

Aralık ayına girmişken şöyle dönüp bir geçmişe bakalım dedik. Yılın son günlerinde sizce hangi akıllı telefon rakiplerine göre daha fazla satıldı? 

İşte bu sorunun cevabını ararken çok ilginç bulgulara rastladığımızı söylemeliyiz. Akıllı telefon sektöründe birçok marka ve onlarca model bulunmakta. 2014 yılı ile birlikte özellikle çin’li markaların sektör girmesiyle birlikte rekabet iyice kızıştı. Fiyatlarda düşme bekleniyordu fakat olmadığını söylemeliyiz. Belki Aralık ayı içerisinde yılbaşı kampanyaları ile yüzde 5 ila 10 arasında düşe yaşanabilir. 2014 yılının en çok satan akıllı telefonları

Geçtiğimiz yıllara baktığımızda Nokia, Sony, Motorola, LG ve Huawei’nin modellerinin Apple ve Samsung akıllı telefon modellerine göre satış rakamlarının düşük olduğunu görüyorduk. Bu yıl ise aynı sonuçla mı karşılaştık gelecek sayfalarda göreceğiz. Tabii ki yılın ikinci yarısı iPhone 6 ve Samsung’un Galaxy Note 4 dedikoduları ve tanıtımlarının haberleriyle geçti. Bu iki yeni akıllı telefon gerçekten performanslarıyla göz dolduruyor. Bu konuna kimsenin bir şey söyleyebileceğiniz düşünmüyoruz.

Fakat Eylül ayında tanıtılan bu yeni akıllı telefonların birkaç ay içerisinde listenin ilk sıralarına yaklaştığını düşünüyor musunuz? Bu cevabı tabii ki sizin için hazırladığımız listemiz verecek. Bakalım Kasım ayı ile birlikte 2014 yılında dünyada en çok satılan akıllı telefonlar hangileri. Sizin için hazırladığımız ilk 10 ilerleyen sayfalarda. Bakalım tahminleriniz tutacak mı?